“Mr. Queen” și “Love (Ft. Marriage And Divorce)” s-au luptat pentru primul loc, iar “Homemade Love Story” stabilește un nou record

“Mr. Queen” y “Love (Ft. Marriage And Divorce)” continúan la feroz batalla de audiencia + “Homemade Love Story” registra altos niveles

Doua drama populare în acest moment în Coreea s-au luptat aseară pentru locul 1 în clasamentele de audiență.

Drama istorică de pe canalul tvN – „Mr. Queen” și-a apărat aseară cu succes primul loc în intervalul său de timp pe toate canalele, inclusiv pe canalele publice de difuzare. Potrivit portalului Nielsen Korea, cel de-al 18-lea episod a înregistrat un rating la nivel național de 14,8%, iar în capitală a ajuns la 17,7%. Publicul așteaptă cu nerăbdare ultimele două episoade din această dramă.

În ciuda concurenței cu drama „Mr. Queen”, care se difuzează în același timp, “Love (ft. Marriage and Divorce)” de pe TV Chosun, a obținut un rating destul de mare: 8,1%.

Iar “Homemade Love Story” de pe KBS 2TV s-a bucurat de o creștere semnificativă și a bătut un nou record cu cel mai recent episod, care a obținut un rezultat de 31,4% și 32,8% pentru cele două părți ale sale.

Felicitări!

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s