“How To Be Thirty” arată viziunile despre iubire diferite ale personajelor lui Kang Min Hyuk din CNBLUE, Song Jae Rim + Baek Sung Chul

CNBLUE’s Kang Min Hyuk, Song Jae Rim, And Baek Sung Chul Have Very Different Approaches To Romance In “How To Be Thirty”

K- drama KakaoM “How To Be Thirty” oferă detalii captivante despre cei 3 protagoniști masculini principali.

“How To Be Thirty” este o dramă romantică realistă care urmărește munca și viața de dragoste a femeilor care tocmai au împlinit treizeci de ani.

Având premiera la mai puțin de două săptămâni distanță, publicul poate acum arunca o privire asupra celor trei protagoniști de sex masculin foarte diferiți care le vor fura inimile în următoarea poveste:

1. Prima iubire de aceeași vârstă

Minhyuk va juca în dramă ca Lee Seung Yoo, un editor webtoon care se întâmplă să fie și editorul autoarei de webtoon Seo Ji Won (Jung In Sun), prima lui dragoste din gimnaziu. Când se întâlnesc din nou pentru prima dată după 15 ani, el se preface inițial că nu o recunoaște și, de asemenea, păstrează distanța față de ea la locul de muncă. Cu toate acestea, când cei doi sunt singuri împreună, Lee Seung Yoo face lucruri care fac ca inima lui Seo Ji Won să tresalte – aproape ca și când ar fi revenit la vremurile când erau la școală, cu excepția faptului că Lee Seung Yoo este acum cu un cap mai înalt decât ea. 

Deși scântei zboară între cele două personaje după reîntâlnirea lor bruscă, Lee Seung Yoo, în vârstă de 30 de ani, se află acum la o vârstă în care este incapabil să acționeze din impuls și să fie complet sincer cu privire la sentimentele sale fără a cântări consecințele. Rămâne de văzut dacă povestea de dragoste dintre Seo Ji Won și Lee Seung Yoo, care este puțin mai normală, va avea un final fericit.

  1. Tipul mai matur și mai mare  în vârstă

Song Jae Rim va juca rolul regizorului de film Cha Do Hoon, care are toate farmecele pe care le-ai putea aștepta de la un bărbat mai în vârstă: fiabilitate, prezență carismatică și abilitatea extraordinară de a fi acolo atunci când Seo Ji Won are cel mai mult nevoie de el. Deși natura sa reticentă și felul său rece de a vorbi ar putea provoca neînțelegeri, Cha Do Hoon este un personaj de încredere, care rămâne neclintit de partea lui Seo Ji Won în timp ce o veghează în liniște, oferindu-i umărul în momentele de nevoie.

Cha Do Hoon, care se ocupă de regia adaptării filmului webtoon-ului lui Seo Ji Woon, este un perfecționist atunci când interacționează cu Seo Ji Won la locul de muncă. Cu toate acestea, în viața lor de zi cu zi, el este o persoană surprinzător de tandră, care știe când să apară cu un lapte de banane pentru a o consola pe Seo Ji Won. El nu avansează agresiv, dar reușește să realizeze echilibrul perfect în relația celor doi. Farmecul său incontestabil ridică întrebarea dacă el și Seo Ji Won vor deveni mai mult decât prieteni – și ce fel de triunghi amoros vor forma cele două personaje cu Lee Seung Yoo.

  1. Bărbatul mai tânăr care este adorabil

Baek Sung Chul îl va interpreta pe Hyung Joon Young, în vârstă de 24 de ani, care își exprimă cu pasiune sentimentele față de Lee Ran Joo (interpretată de Hani din EXID) fără argumente sau rezerve. Necalculatul Hyung Joon Young nu se teme de nimic când vine vorba de iubire și este întotdeauna gata să-și lase inima să fie rănită, atât timp cât poate fi alături de persoana care îi place.

Întrucât Lee Ran Joo este cu șase ani mai în vârstă decât Hyung Joon Young, el minte inițial despre vârsta lui, în timp ce face cu îndrăzneală progrese în relația cu ea – și, deși îndrăzneala lui o surprinde, o face pe aceasta să aibă sentimente față de el.

“How To Be Thirty” are premiera pe 23 februarie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s