Autoarea poveștii ‘True Beauty’, scriitoarea Yaongyi, dezvăluie că este mamă singură

 

Scriitoarea Yaongyi a dezvăluit că are un băiețele pe care îl crește singură și a vorbit despre momentele dificile din viața ei.

Pe 16 februarie, Yaongyi a apărut pe prima pagină de la știri după ce a dezvăluit că este o mamă singură. Ea a făcut anunțul prin Instagram. Ea a început: „Am un copil mai prețios decât viața mea. El este o existență pe care am protejat-o mai mult decât propria mea viață și voi continua să fac acest lucru. Copilul nu a fost departe de mine nici măcar o clipă , și acum a devenit cumva un elev de școală primară. El este motivația mea și cel mai prețios lucru pe care îl am. Sunt mai multe zile cu lacrimi decât cu râs, dar el îmi dă putere. Îl voi proteja pentru totdeauna.”

Faimoasa autoare a vorbit și despre vremurile grele din trecut. Ea a împărtășit: „Cea mai dificilă traumă din viața mea a fost consilierea, medicamentele psihiatrice și încercarea de a supraviețui în viață. Mi-a fost teamă că îmi voi afecta prietenii, familia și  pe ceilalți cu situația mea”. Autoarea a remarcat: „Îi sunt mereu recunoscătoare băiețelului meu pentru că a avut încredere și m-a iubit cel mai mult din lume”.

Yaongyi a dezvăluit că a decis să-și împărtășească povestea după ce o mulțime de oameni și-au manifestat interesul față de ea. Ea a concluzionat: „Uneori este greu să crești un copil singură. Cu toate acestea, când îi văd zâmbetul, toate dificultățile dispar. Îmi voi trăi viața și mai mult pentru a-l proteja”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s