Big Hit Labels anunță un parteneriat cu grupul gigant Universal + lansarea unui nou grup de idoli

Big Hit și Universal Music Group pregătesc în parteneriat lansarea unui grup de băieți și organizarea unei audiții globale  în 2022 + vor promova la nivel mondial trupa K-pop nou înființată prin rețelele UNIVERSAL și vor aduce artiștii internaționali pe platforma Weverse.

Big Hit Entertainment a anunțat oficial proiectul comun cu Universal Music Group la un eveniment de prezentare comună a Big Hit Labels și Universal Music Group, care a fost transmis în direct pe platforma de streaming live digital VenewLive pe 17 februarie. 

Sir Lucian Grange, președinte și CEO al Universal Music Group, a declarat: „Universal Music Group și Big Hit vor înființa o societate mixtă pentru a prezenta un proiect cu artiști global”. El a menționat, de asemenea, că artiștii din cadrul Universal Music Group se vor alătura platformelor media Big Hit Entertainment, deci este posibil să vedeți artiști precum Taylor Swift, Drake, Billie Eilish, Ariana Grande și mulți alții pe platforme precum Weverse.

Bang Si Hyuk, președinte și CEO al Big Hit Entertainment, a adăugat: „Înființarea unei societăți mixte și desfășurarea de diverse proiecte globale cu Universal Music Group este cu adevărat o onoare. Influența Universal Music Group, precum și expertiza acumulată pe piața muzicală mondială împreună cu ideile și inovațiile de pionierat ale Big Hit Entertainment, vor permite fapte inimaginabile până acum. „

În cadrul evenimentului de prezentare, Lenzo Yoon, CEO global al Big Hit Entertainment, a continuat să explice despre proiectul artistului global. El a declarat: „Sunt extrem de încântat doar de gândul viitorului Big Hit, iar UMG va merge împreună cu noi aici. Plănuim să debutăm un nou grup de băieți în parteneriat cu UMG pentru etapa globală. Vom selecta membrii deținând o audiție globală.”

CEO-ul global al Big Hit Entertainment a continuat să explice cum va avea loc audiția globală. El a anunțat că programul de audiție va fi difuzat în colaborare cu un partener media din SUA în 2022. El a mai explicat: „Big Hit va fi responsabil de descoperirea și instruirea artiștilor, producția de conținut pentru fani și comunicarea cu fanii prin Weverse. UMG va fi responsabil cu producția de muzică și distribuția globală utilizând puternica lor rețea locală.”

Ce părere aveți despre acest nou proiect?

Sursa

Un gând despre „Big Hit Labels anunță un parteneriat cu grupul gigant Universal + lansarea unui nou grup de idoli

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s