I.M din MONSTA X se dezbracă de secrete în versurile albumului solo de debut

Mezinul de geniu al trupei MONSTA X dezvăluie fragmente de melodii cu versuri mai mult decât directe și provocatoare, iar lumea nu era pregătită pentru asta!
După ce au ascultat fragmentele albumului „DUALITY” al lui I.M, fanii Monbebe au rămas fără aer.

Idolul tachinează cuvinte mai mult decât explicite, alăturate unor ritmuri lente, senzuale, care se potrivesc perfect versurilor:  „sărută-mă în jos până sunt dezbrăcat” (în melodia de titlu) sau „aș putea muri acum/ nu te mint niciodată/ ridică-mă până la cer/ lasă-mă să fiu al tău până mor/ când îți iei rămas-bun/arde-mă pe inima ta/ să nu spui acel cuvânt/căci îl vei ține până când mor.”

Dar Im Chankgyun dezvăluie mai mult decât versuri și atitudini sexy. Din videoclipul publicat astăzi publicul poate intui faptul că albumul solo al său va conține trăiri ale sale complexe, poate chiar deprimante, și o imagine matură, scenele filmate cu masca de oxigen și cu I.M pe pat indicând povara mentală pe care viața personală o poate avea.

Poate mulți nu s-au lămurit încă dacă albumul lui I.M va fi unul sexy sau unul despre depresie și lupta mentală, dar mulți intuiesc că el va conține cele două elemente combinate, având în vedere și titlul, care se referă la dualitatea lui.

Oricum ar fi, albumul va fi lansat pe 19 februarie și cu siguranță va fi unul de o calitate excepțională. La fel ca și videoclipul piesei „God Damn„. ce va fi lansată tot mâine și care a fost produsă ca un blockbuster.

Mai aveți răbdare?

Un gând despre „I.M din MONSTA X se dezbracă de secrete în versurile albumului solo de debut

  1. youabby

    Din cate am inteles melodiile au fost aprobate de KBS asta fiind un lucru bun.indiferent de tema abordata un lucru e clar, el e sexy oricum,fara macar sa incerce-asa cum spunea cineva…
    II doresc mult succes!!!🍀

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s