Brave Girls ajunge pe locul 1 în topul Bugs cu o melodie lansată acum patru ani

Trupa Brave Girls are brusc un moment viral de popularitate, după tocmai 10 ani de la debut!

Brave Girls a debutat sub Brave Entertainment în anul 2011, dar nu a avut parte de atenție sporită decât după lansarea melodiei cu concept 19+ „Rollin'” în martie 2017. Însă melodia a captat cu adevărat atenția coreenilor și a fanilor internaționali după un video postat acum patru zile, în care au fost compilate momente în care membrele au cântat melodia pe scenă. Ce s-a întâmplat cu adevărat? Videoclipul respectiv strânge aproape trei milioane de vizualizări până acum, iar melodia „Rollin'” urcă în clasamentele coreene. Doar priviți ce fericite sunt fetele să fie pe scenă!

Iar partea și mai bună este că ajunge până pe prima poziție în topul Bugs, unde se zbat melodiile noi de la SHINee și IU. Impresionant, nu? Nu e tot. Aparent, Brave Girls este a doua trupă de fete din generația a doua de idoli, după Apink, care ocupă poziția 1 în topul Bugs în topul real în acest deceniu!

Fanii kpop de pretutindeni sunt fericiți să vadă că după atâția ani, Brave Girls ajunge, în sfârșit, în atenția tuturor!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s