Pledis lansează o declarație cu privire la acuzațiile aduse lui Mingyu + acesta își suspendă momentan activitățile

Pledis Releases Statement On Further Allegations Surrounding SEVENTEEN’s Mingyu + Mingyu Pauses Activities

Agenția Pledis continuă să îl susțină pe Mingyu din Seventeen și neagă acuzațiile care i se aduc, însă deocamdată nu îl vom mai vedea în activitățile publice pe care le avea programate.

În urma primei postări cu acuzații din 22 februarie, pe care Pledis Entertainment le-a respins, o postare diferită a fost distribuită online pe 26 februarie. În această postare, autorul său a scris despre un elev cu autism care a fost victima presupusei agresiuni a lui Mingyu. O altă persoană a postat pe Instagram că Mingyu și prietenul său o hărțuiseră sexual la școală.

Citiți ultima declarație a Pledis Entertainment mai jos.

Bună ziua.

Aici este Pledis Entertainment.

Anunțăm poziția noastră cu privire la reclamațiile care au fost postate online în legătură cu zilele de școală ale membrului Seventeen Mingyu.

În primul rând, ne cerem scuze pentru că nu ne-am putut împărtăși poziția mai prompt.

După ce s-au făcut reclamații recent, am verificat cu artistul însuși și am urmat proceduri suplimentare pentru a verifica faptele. În acest proces, am confirmat că există o discrepanță între ceea ce a fost postat și ceea ce am verificat cu artistul.

Întrucât există multe probleme ridicate la nivel social în ceea ce privește violența școlară, am decis că este foarte important să verificăm faptele exacte ale problemei și în prezent efectuăm pași pentru a verifica fiecare problemă. Ne cerem scuze că am întârziat să ne anunțăm poziția din cauza acestui proces.

După cum s-a menționat mai sus, am folosit diferite modalități de a contacta persoana implicată în această chestiune la momentul respectiv pentru a verifica faptele exacte și suntem în prezent în legătură și cu acestea. Am verificat împreună cu foștii colegi de clasă ai artistului și cu alți cunoscuți circumstanțele din acel moment.

Pentru a explica mai întâi ceea ce a fost confirmat până acum, s-a spus că artistul a agresat un elev cu dizabilități, dar acest lucru este complet fals.

Artistul își amintește clar persoana despre care se face referire ca fiind victima, așa că am putut-o pe contacta mama lui după ce am căutat-o. Ea ne-a confirmat că persoana la care se face referire ca victimă a fost de fapt în relații bune cu artistul. Mama și-a amintit numele elevilor care i-au agresat copilul la școală, așa că a putut confirma imediat acest fapt cu noi.

Persoana care a fost denumită ca fiind victima trăiește în prezent în societate și se simte împovărată de faptul că incidentele din trecutul lor sunt cunoscute fără consimțământul lor și într-un mod pe care nu l-au dorit. În ciuda acestui fapt, au verificat faptele cu noi de dragul artistului.

Ne uităm activ și la celelalte chestiuni. Cu toate acestea, este dificil să se identifice persoanele care au încărcat postările online, iar în unele dintre postări, scriitorul și-a exprimat reticența de a fi contactat, creând o situație în care nu este doar dificil să intri în contact cu aceste persoane, dar și una care necesită discreție. 

Respectăm poziția autorului de a nu dori o confruntare directă. În același timp, dacă este ceea ce dorește autorul postării, suntem dispuși să ne întâlnim cu acesta și să confirmăm faptele în orice moment și în modul în care preferă și vom lua măsuri în consecință după aceea.

Nu avem obiecții cu privire la opinia că problema violenței școlare la nivelul întregii societăți trebuie luată în considerare din perspectiva victimei. Cu toate acestea, pe lângă perspectiva victimei, am stabilit că era necesar să verificăm clar faptele înainte de a lua toate măsurile necesare. 

Chestiunile care au fost considerate problematice au fost incidente care au avut loc în trecut, când artistul era la școala elementară și gimnazială, așa că credem că este necesar să verificăm faptele și să ne apropiem cât mai mult de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pentru a emite o judecată.

Însuși artistul și-a împărtășit scuzele pentru că a provocat disconfort fanilor din cauza problemei ridicate. El și-a oprit temporar activitățile programate și a încredințat compania să ia măsurile necesare pentru a confirma faptele. 

De asemenea, ne plecăm capul în scuze pentru că am cauzat disconfort cu ceva legat de artistul nostru. 

Acest anunț nu este sfârșitul acestei chestiuni și vom continua să confirmăm faptele și să luăm măsuri în consecință. Cu toate acestea, vă cerem înțelegerea, deoarece acesta nu este un proces simplu și va dura ceva timp.

Este cel mai important să îi întâlnești pe cei care au declarat că au fost răniți, să se verifice faptele și să fie ajutați să își vindece rănile mintale. În plus, nu putem lua o decizie rapidă cu privire la ceva care va avea impact asupra vieții unui artist fără să ne asigurăm de fapte și vă cerem să înțelegeți și acest lucru. Desigur, după ce am finalizat verificarea faptelor și dacă am constatat că există o culpabilitate clară, promitem să luăm măsuri clare în consecință. 

Împărtășim din nou scuzele noastre pentru cauzarea unui inconvenient cu o chestiune legată de artistul nostru.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s