Ji Soo acuzat de agresiune sexuală + Producătorii dramei vorbesc despre acest subiect

După ce ieri actorul Ji Soo a fost acuzat de hărțuire în timpul școlii, astăzi apar noi acuzații.

Pe 2 martie, un internaut care pretinde că a fost coleg de clasă la Școala Gimnazială Seorabeol a dezvăluit că Ji Soo și-a intimidat colegii. El a afirmat că a fost agresat de vedetă între anii 2006-2008 și a declarat: ”Actorul Ji Soo a fost un agresor în timpul școlii.”

După această postare, alți internauți care au susținut și ei că au fost colegi de liceu, l-au acuzat pe Ji Soo de agresiune sexuală. Potrivit unuia dintre ei: „Ji Soo lipsea mult de la școală prin clasa a X-a. Era numit „fustangiu” și chiar s-a filmat având relații sexuale cu o elevă mai mică în baie. El a împărtășit acel videoclip cu grupul său. El știe despre ce vorbesc dacă va vedea acest lucru.”

Iar celălalt internaut a comentat: „El a forțat câțiva băieți să-i facă o favoare: să realizeze acte sexuale bărbătești pe fața victimei. Am o conversație înregistrată cu victima despre acest incident ca dovadă”.

La scurt timp, după ce au apărut aceste zvonuri de agresiune sexuală, reprezentanții dramei istorice ‘River Where the Moon Rises’ de pe KBS, s-au grăbit pentru a comenta situația: „În prezent verificăm aceste acuzații aduse actorului. Azi avem zi liberă la post, așa că ne vom reuni pentru a discuta amănunțit despre această problemă.”

Între timp, actorul Ji Soo a fost distribuit în rolul generalului On Dal.

Sursa 1, Sursa 2

9 gânduri despre „Ji Soo acuzat de agresiune sexuală + Producătorii dramei vorbesc despre acest subiect

 1. simihnea

  Dupa cate vad coreeni se plictisesc rau de tot in pandemie, in ultimul timp apar asemenea mizerii aproape zilnic ….daca o tin tot asa cred ca aproape toti actorii & idoli au fost niste agresori & pradatori sexuali inca de la gradinita ( nu conteaza ca unii au facut gradinita inaintea celui de al II-lea razboi mondial ) . Pai ce-au pazit frate , „victimele” asta aparute asa din neant, pana acum, din 2007, le-au trebuit 14 ani sa isi dea seama ca Ji Soo i-a agresat , iar treaba cu pistolul a fost dea dreptul mortala …vestul salbatic ce sa mai …. Doamne fereste coreeni astia , multi dintre ei au probleme grave rau de tot la „mansarda „…😡

  Apreciază

  Răspunde
  1. tsukiko2002

   Păi și de ce nu au vorbit la început? Adică, de ce nu au spus toate acestea cand l-au vazut prima data ca debutează ca actor? De ce exact acum cand are el un rol principal într-o drama ca si main lead. Asta face totul suspect, deoarece până acum au tăcut si se trezesc peste noapte. Deja mă enervez rău de tot, in fiecare zi câte o noua persoană. Mâine cine va fi?🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

   Apreciază

   Răspunde
  2. Nume

   Poate nu sunt niste sfinți, dar faptul că apar după un car de ani da de bănuit. Trebuia să apară atunci când s.a intamplat,nu după ce au devenit vedete

   Apreciază

   Răspunde
 2. Denisa Ionela

  Nu avem de unde ști ce îi la mijlocul, poate au ei motivele lor, si la începutul nu erau așa populari de-aia apar acuma articole ca să le strice reputația.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Panda

  In ultima luna cam prea multe acuzații. De asta si este suspect. Suna ca un scenariu de kdrama, plus ca, de ce si-a deschis gura acum si nu mai devreme? Cand a debutat ca actor ii era msi usor sa-l distruga si nici nu aduna fani care sa-l apere, pentru ca oricum ne împărțim toti in două până se afla adevarul. Dacă este adevărat și ei știau și nu au depus plângere si școala nu a luat masuri sa fie pedepsit cum se cuvine. Atunci sunt mai mulți vinovați, chiar si acest martor.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s