DSP Media anunță că va lua acțiuni legale împotriva lui Hyunjoo și familiei ei

DSP Media a anunțat intenția de a o da în judecată pe fosta membră AprilHyunjoo, și familia ei pentru acuzațiile recente că ar fi fost hărțuită de celelalte colege de grup.

Pe 28 februarie, cineva care s-a identificat ca fratele mai mic al lui Hyunjoo a scris o postare spunând că ea a fost hărțuită de celelalte membre April. O altă persoană, care a spus că este fostul coleg de clasă a lui Hyunjoo, a adus aceleași acuzații. DSP Media a respins toate acuzațiile de hărțuire.

Pe 3 martie, DSP Media a publicat o declarație că va lua acțiuni legale împotriva persoanelor care au adus acuzații online.

„Bună ziua, aici e DSP Media.
Aceasta este declarația noastră oficială în privința controversei despre Lee Hyunjoo.
După postările multiple publicate de familia lui Lee Hyunjoo și cineva ce a spus că e fost coleg de clasă, agenția și-a îndeplinit obligațiile pentru artiști și s-a întâlnit cu Lee Hyunjoo și mama ei de două ori.
Lee Hyunjoo a insistat pe acuzațiile ei că a fost singura victimă și a cerut o declarație ce nu era adevărată. În ciuda acestui fapt, agenția a dorit să continue discuțiile cu ea. Dar după ce o altă persoană, ce s-a identificat ca fratele ei mai mic, a publicat o altă postare din punctul lor de vedere în primele ore ale zilei de 3 martie, noi am decis că situația nu mai poate fi rezolvată prin dialog.
Agenția a făcut tot posibilul pentru a le proteja pe Lee Hyunjoo și membrele April. Dar de acum înainte, noi vom lua măsuri legale în procese civile și criminale împotriva lui Lee Hyunjoo, la fel și membrii familiei ei, dar și a cunoscuților care au împrăștiat zvonuri în mediul online.
Noi cerem scuze fanilor care iubesc și susțin artiștii de la DSP Media. Vom lucra pentru a găsi o soluție care nu va ucide timpul petrecut împreună.
Vă mulțumim.”

Pe trei martie, persoana ce s-a dat drept fratele mai mic a lui Hyunjoo a publicat o a doua postare, în care a criticat răspunsul precedent al agenției la acuzațiile aduse. Că răspuns la declarația agenției că Hyunjoo a devenit un idol în ciuda faptului că dorea să devină actriță, el a spus că Hyunjoo a mers la agenție de câteva ori înainte de debut să ceară să fie eliminată din grup, nu pentru că dorea să fie actriță, ci pentru că era hărțuită.

El a răspuns, de asemenea, că Hyunjoo a cauzat dificultăți trupei din cauza sănătății ei mintale și psihice. El a spus că după ce agenția a ignorat rapoartele ei despre hărțuire și a îndemnat-o să rămână în grup, hărțuirea a devenit mai dominantă, iar Hyunjoo a dezvoltat simptome anormale de stres. El a declarat că atunci când Hyunjoo a leșinat în timpul programului, personalul și membrele nu au dus-o la spital ci doar a lăsat-o, iar Hyunjoo a fost forțată să meargă singură pentru tratament. El a adăugat că ea ezita să ia medicamentele, pentru că îi aduceau o stare de somnolență, iar ea nu dorea să rateze antrenamentele.

De asemenea, el s-a referit la declarația agenției privind plecarea ei din grup, spunând că agenția i-a dat un ultimatum de a participa la promoțiile pentru „Tinkerbell” sau să părăsească grupul. Așa cum hărțuirea era tot mai acută, după cele scrise de el, Hyunjoo a ajuns să doarmă și să facă duș la agenție, în loc să meargă la dormitor. El a spus că Hyunjoo a încercat să se sinucidă, iar agenția a venit la spital să-i spună să vină la lucru. Așa cum ea nu era în stare, ea a decis să părăsească grupul.

El a mai scris că pantofii ei au fost folosiți de alte membre fără permisiune și au pedepsit-o când ea a spus acest lucru. El a repetat că agenția i-a ignorat rapoartele lui Hyunjoo despre hărțuire și că managerul a fost un martor.

Persoana a terminat spunând că va anexa documentele de la spital că evidență, pentru că agenția refuză să admită că nu a acționat corect și responsabil. A adăugat că dorește membrelor și agenției să-și ceară scuze și să reflecteze asupra acțiunilor lor.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s