Minho din SHINee îi explică unui copil de ce Jonghyun lipsește

Pe 3 martie, membrii SHINee au apărut pe canalul ODG STUDIO pentru a discuta cariera lor cu copiii.

Onew, Key, Minho și Taemin au primit câte un copil, iar fiecare pereche a privit diverse evoluții și a ascultat diferite melodii de la SHINee.

Copiii au fost impresionați de prestațiile de la SHINee, iar membrii se mirau ce repede a trecut timpul de la debut. În timp ce urmărea un videoclip, un copil l-a întrebat pe Minho de ce lipsește un membru.

După ce a urmărit mai multe clipuri cu cinci membri, fetița și-a dat seama rapid că evoluțiile trupei de după anul 2017 au avut doar patru membri. Ea a spus: „O, lipsește o persoană?”, iar Minho a răspuns cu tristețe: „Da, lipsește o persoană”. Fata a întrebat rapid: „Cine? De ce? A părăsit grupul?”

Apoi, Minho a rămas calm și l-a descris pe Jonghyun ca un unchi bun: „El este unchiul Jonghyun… uhm… el nu este p…”, iar fetița a spus: „Oh, atunci nu este un unchi rău”, la care membrul SHINee a zis: „Da, nu este rău, este un unchi bun”. Apoi a continuat să explice despre prima melodie lansată de SHINee în format de patru membri.

După ce au văzut videoclipul, fanii SHINee și-au adus aminte de acel moment trist, iar mulți internauți l-au lăudat pe Minho pentru modul în care l-a descris pe Jonghyun tinerei fete.

Sursa: allkpop.com

3 gânduri despre „Minho din SHINee îi explică unui copil de ce Jonghyun lipsește

  1. Wowang

    Am vazut acel videoclip in dimineata asta. Pe tot parcursul videoclipului am zambit pana la partea aceea cu Jonghyun. Sincer ma asteptam sa se puna o astfel de intrebare, dar cand am vazut cum Minho a povesti mi s-a rupt sufletul. M-am abtinut sa nu plang deoarece eram la ore, dar mai aveam putin 🙂
    Ma bucur mult pentru Shinee. Indiferent dacă sunt 4, pentru mine mereu vor rămâne 5. Patru oameni si un inger. 💙

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s