Ji Soo părăsește oficial „River Where the Moon Rises”; Na In Woo se află în discuții pentru a-l înlocui pe actor

Ji Soo Confirmed To Be Leaving “River Where The Moon Rises”; Na In Woo In Talks To Replace Him

Este oficial! Ji Soo părăsește distribuția dramei „River Where the Moon Rises”.

La începutul acestei săptămâni, actorul a primit mai multe acuzații de violență școlară și a răspuns pe 4 martie cu o scrisoare scrisă de mână prin care își cerea scuze pentru comportamentul său din trecut. Producătorii dramei „River Where the Moon Rises” au anulat imediat filmarea din acea zi, dar au declarat că, pentru că au finalizat deja 95% din filmările pentru dramă, vor organiza o întâlnire pentru a discuta cum să procedeze în urma controversei. 

În dimineața zilei de 5 martie, un purtător de cuvânt al KBS a declarat pentru Star News că în cele din urmă au ajuns la decizia că Ji Soo va părăsi drama: „Ji Soo, care a devenit recent centrul unor controverse, va renunța la „River Where the Moon Rises”, au declarat ei. „Suntem în prezent în discuții cu compania de producție despre următorii pași”. 

În aceeași dimineață, agenția lui Na In Woo, Cube Entertainment, a confirmat că actorul care a jucat în drama “Mr. Queen” a purtat discuții pentru a prelua rolul lui Ji Soo. Un reprezentant al agenției a declarat: „Na In Woo a primit o ofertă de a se alătura ‘River Where the Moon Rises’ în rolul lui On Dal și în prezent revizuiește oferta”. 

În acest moment, discuțiile sunt în curs de desfășurare cu privire la faptul dacă viitoarele episoade din „River Where the Moon Rises”, programate pentru 8 și 9 martie, vor fi difuzate.

 

Sursa

Un gând despre „Ji Soo părăsește oficial „River Where the Moon Rises”; Na In Woo se află în discuții pentru a-l înlocui pe actor

  1. #BlueSky

    Avand in vedere ca rata de sinucidere a elevilor in Coreea este mare, nu trebuie trecut cu vederea asemenea întâmplari. Se știe foarte bine ca dacă cel agresat spune ceva data viitoare va pati mai rau, si mai rau si tot asa.
    Jisoo imi era drag ca actor, viitorul lui s-a sfarsit. Pacat.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s