Lee Dong Wook își împărtășește gândurile legate de drame și discută despre viața sa în timpul pandemiei

Lee Dong Wook Shares His Thoughts About Pre-Produced Dramas, Difference Between TV And Film, And His Life During The Pandemic

Actorul a participat recent într-un pictorial realizat de revista Arena!

La începutul interviului, Lee Dong Wook a decis să destindă atmosfera discutând despre pauza pe care și-o dorește: „În ultimii ani, pot spune că am lucrat asemenea unui idol. Idolii sunt ocupați tot anul. Lansează albume, pregătesc spectacole și muncesc din greu pentru a fi pe placul publicului. Sunt foarte fericit când aud că mai am câte o săptămână liberă.”

Actorul a mărturisit că popularitatea sa a început să crească după terminarea filmărilor pentru cunoscuta dramă ,,Goblin”. Artistul a spus: „În 2017 am participat la un turneu asiatic, unde am vizitat 7 țări. M-am distrat foarte tare interpretând. În anul 2019, am fost ocupat tot timpul. A fost un an plin. Am fost personajul principal în multe drame, iar apoi am participat și la o emisiune. De atunci muncesc mult. Tocmai ce am încheiat recent filmările pentru altă dramă.”

Mai apoi, intervievatorul a adus în discuție un subiect interesant. Acesta a menționat faptul că majoritatea dramelor sunt lansate, deși filmările au ajuns doar la jumătate. L-a rugat pe Dong Wook să își spună opinia legată de acest lucru: „Consider că este un lucru normal să se mai facă schimbări. Am început această carieră în anul 1999. Am stat treaz numeroase nopți și m-am obosit. A fost o vreme când uram să fac drame, deoarece știam că voi munci 4 luni la rând fără oprire. Nu doar actorii, ci și personalul producției a avut mult de suferit. În momentul de față, actorii primesc liber o săptămână sau câteva zile. Avem un program mult mai sănătos. Consider că varianta asta de producție este mai bună.” a adăugat acesta.

Mai apoi, a vorbit despre modul său de viață din timpul pandemiei COVID 19: „Cred că a fost necesar să devenim mult mai transparenți cu programul nostru și filmările pentru drame. A devenit foarte dificilă căutarea unor locații pentru realizarea acestora. Înainte de pandemie, primeam sponsorizare și aprobare de la localurile publice pentru a filma în incinta lor. Acum, acest lucru a devenit greu de obținut din cauza faptului că majoritatea localurilor sunt închise. Este valabil și când vine vorba despre instituții publice, aeroporturi sau parcuri. Când lucrăm, trebuie să ne scoatem măștile. Totuși, în timpul pregătirilor purtăm mereu masca de protecție. Chiar și la interviuri purtăm măști. Singura excepție este momentul în care stăm în fața camerelor. Suntem foarte grijulii în această privință.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s