Sunmi îi urează bun venit lui BamBam la ABYSS Company

Image

Pe 4 martie, ABYSS Company a surprins fanii postând pe Twitter un poster al membrului GOT7 BamBam. Această postare a marcat anunțul oficial cu privire la faptul că BamBam este noul artist al agenției.Imediat după, și idolul a marcat anunțul cu postând pe Twitter noile sale fotografii de profil și anunțându-și și noile conturi de pe rețelele de socializare ca artist al ABYSS Company, precum și faptul că a lansat un nou canal de YouTube intitulat „BAMBAM SPACE.” Primul videoclip postat pe canalul său de YouTube se intitilează „BAMBAM X ABYSS” și îl arată pe BamBam la o ședință foto.

După ce a fost făcut oficial anunțul că membrul GOT7 este acum la ABYSS Company, noua lui colegă de agenție Sunmi i-a urat bun venit cu bucurie acestuia în noua lui familie. Sunmi a preluat postarea de pe Twitter a agenției ABYSS Company care îl prezenta pe BamBam și a scris: „Welcome, #BAMBAM dongsaeng.” Cuvântul dongsaeng se traduce ca „frate mai mic” și se poate folosi și în afara familiei atunci cânt te adresezi persoanelor foarte apropiate.

BamBam și Sunmi au fost colegi de agenție și la JYP Entertainment. Sunmi a a debutat sub JYP Entertainment ca membră a trupei Wonder Girls în 2007 și ca artistă solo în 2013. După ce trupa Wonder Girls s-a destrămat oficial în 2017, Sunmi a semnat cu MakeUs Entertainment, care acum este cunoscută acum sub numele de ABYSS Company.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s