Moduri inedite în care au fost cooptați unii idoli K-Pop de către agențiile lor

Mulți dintre idolii K-pop nu au mers personal la audiții, ci au fost invitați de către agenții  companiilor, în moduri total neașteptate.

Idolii de mai jos nu și-au dorit neapărat o carieră în muzică, sau nu și-au dorit să ajungă la agențiile cu care au făcut în cele din urmă carieră, ei fiind descoperiți de către personalul companiilor respective, în locurile și momentele cele mai neașteptate.

Ryujin din ITZY

Ryujin a trăit cu adevărat visul fanilor K-pop, fiind descoperită la o întâlnire a fanilor GOT7. În timp ce stătea la coadă pentru a intra la baie, un agent de casting de la agenția JYP a întrebat-o dacă îi poate da numărul ei de telefon. Într-un interviu din 2020, Ryujin a spus că a acceptat doar pentru că i se părea că agentul era drăguț!

Sehun din EXO

Momentul amuzant de casting al lui Sehun s-a întâmplat când avea doar 13 ani. Mânca ddeokbokki (prăjituri de orez coreene cu sos picant) pe stradă cu niște prieteni, când un agent de casting s-a apropiat de el. Așa cum ar face orice tânăr de 13 ani surprins, Sehun a fugit de străin. Cu toate acestea, agentul l-a urmat și, după o scenă care a durat în total 30 de minute, Sehun a acceptat în cele din urmă să meargă la audiții pentru SM Entertainment.

Winwin din NCT

Similar cu Sehun, Winwin a fost inițial neîncredezător în agentul care a venit la el după școală și i-a cerut numărul de telefon. Winwin i-a dat agentului un număr fals și a zis că nu va mai trebui să-și facă griji. Dar agentul a fost mai insistent decât se aștepta el și, în cele din urmă, l-a convins pe Winwin să dea audiții după ce l-a găsit a doua oară, 2 ani mai târziu!

Suzy

Fostă membră a grupului de fete miss A și în prezent o actriță de mare succes, Suzy a fost urmărită de reprezentanții JYP Entertainment în timp ce dădea concurs pentru emisiunea Mnet „Superstar K.” Aceasta se îndrepta spre baie când un agent de casting s-a apropiat de ea și i-a cerut să cânte pe loc. Agentul i-a oferit o poziție de stagiar la JYP, iar restul este istorie!

Minho din SHINee

Minho era pregătit să devină un fotbalist profesionist ca tatăl său, dar agenții de la SM Entertainment l-au contactat insistent până când părinții lui au cedat și l-au lăsat să meargă la audiții. Minho nu s-a pregătit prea mult pentru audiție, și s-a blocat când i s-a cerut să cânte. Singura melodie la care s-a putut gândi a fost imnul național al Coreei de Sud, urmat apoi de cântecul școlii sale. Dar tot a impresionat judecătorii și în final a ajuns să semneze o înțelegere cu SM Entertainment.

 

 

Sursa

3 gânduri despre „Moduri inedite în care au fost cooptați unii idoli K-Pop de către agențiile lor

  1. youabby

    Si Onew cred c-a ajuns intr -un mod inedit la SM.din cate stiu eu,a mers la un concert Girls Generation,Lee Soo Man l-a vazut, l-a chemat la o auditie si dupa aceea, a doua zi semnat contractul.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s