“Oh My Ladylord” lansează un trailer mai mult decât amuzant

Dacă vreți să îl vedeți pe Lee Min Ki cum aleargă doar în prosop în mijlocul casei, atunci trebuie să urmăriți teaserul nou al K-dramei “Oh My Ladylord” .

K-drama “Oh My Ladylord” cu Lee Min Ki, Nana și Minhyuk din CNBLUE a lansat un nou teaser fain. 

Serialul spune povestea unei actrițe care nu poate avea o relație și a unui scriitor care nu vrea o relație. Între ei mai apare și un chaebol super atractiv, care completează triunghiul amoros.

Eroul principal se numește Han Bi Soo (Lee Min Ki), scriitor de thrillere, și trailerul începe prin a ni-l arăta pe acesta în sufragerie, doar în prosop de duș, încercând să acopere pieptul cu un pulover,  Oh Ju In (Nana) își acoperă repede ochii și spune: “Atunci când două persoane locuiesc împreună, vezi lucruri pe care nu ar trebui să le vezi și trebuie să gestionezi stilurile de viață diferite.”

Apoi Han Bi Soo încearcă să scrie la scenariul său în camera lui, dar Oh Ju In face gălăgie în sufragerie cu prietena ei Lee Hyun Jung (Bae Kwang Ja), în timp ce beau și râd. Scriitorul începe să țipe de furie și frustrare.

Apoi casa este invadată brusc și de alte personaje:  mama lui Han Bi Soo, Kang Hae Jin (Lee Hwi Hyang) apare neașteptat, la fel și  Jung Yu Jin ( Kang Minhyuk din CNBLUE), care este prietenul vechi al lui Oh Ju In.

Locuind împreună, cei doi încep să își facă griji unul pentru altul. Ei încep să se urmărească atent în timpul liber. Într-o altă scenă, Oh Ju In se uită în camera lui Han Bi Soo și îi oferă bere colegului său de apartament. Cei doi stau la lumina lumânării, iar Oh Ju In  se apropie de Han Bi Soo, iar Nana narează: “Cu toate astea, partea cea mai incitantă este cea romantică.”

Serialul are premiera în 24 martie.

 


Surse: hancinema, soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s