Solji din EXID oferă un sfat călduros trupei Brave Girls!

Solji, lidera grupului de fete EXID, care, de asemenea, a primit faimă brusc după ani de lupte, a exprimat un sfat prietenesc membrelor Brave Girls!

EXID a fost primul grup de fete care a devenit dintr-odată popular, acest lucru fiind posibil prin intermediul melodiei  „Up & Down”. Lansată în 2014, piesa nu a câștigat atât de multă atenție pe cât spera grupul de fete. Cu toate acestea, fancam-ul celebru cu membra Hani a devenit viral pe neașteptate, aducând melodia în topurile muzicale în 2015.

La scurt timp, EXID a reușit să câștige primul trofeu în diferite emisiuni muzicale. În mod similar, Brave Girls câștigă tardiv recunoaștere pentru piesa lor „Rollin”, după ce un videoclip de pe YouTube de la un spectacol live a devenit popular. De atunci, Brave Girls a reușit să atingă statutul de „perfect all-kill”, clasându-se pe locul 1 în toate topurile muzicale sud-coreene.

Solji a apărut la emisiunea Power FM „Cultwo Show at 2” de la SBS, în data de 17 martie. În timpul emisiunii radio, melodia „High Heels” de la Brave Girls a fost difuzată în direct.

Membra EXID a fost bucuroasă să audă cântecul grupului de fete și a ținut să spună: „În acest moment, Coreea este înnebunită. Sunt atât de fericită pentru ele; trebuie să fi trecut prin atâtea greutăți! Îmi amintesc când am câștigat și noi popularitate cu întârziere. Cred că fetele din Brave Girls se simt la fel ca noi. Trebuie să se bucure și să-și prețuiască momentul acum!”

Solji a adăugat: „Dar trebuie să aibă grijă și de sănătatea lor. Pot să rămână rapid fără energie când devin dintr-odată ocupate cu multe activități. Trebuie să aibă grijă de corpurile lor, astfel încât să poată face multe evoluții bune”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s