Wonho lansează un cover incredibil de la Billie Eilish înainte de concertul său live online

WONHO Shares Cover of Billie Eilish's 'I love you'

Wonho a impresionat cu o interpretare excepțională live a melodiei de Grammy “I Love You” de la Billie Eilish, atrăgând atenția presei și internauților.Wonho este un idol complet. Acesta are un fizic printre cele mai bine lucrate din industrie, abilități deosebite de a intepreta și dansa, o personalitate extrem de modestă și plăcută, este comunicatorul perfect pe toate rețelele de socializare și are filmulețe pe YouTube atrăgătoare și interesante. Pe lângă acestea vin și abilitățile de a juca și calitățile sale vocale pe care publicul larg abia începe să le descopere.

Pe 18 martie, el a lansat un videoclip filmat live la concertul său solo de anul trecut. Așezat pe scaun, cu părul său roz de show,  Wonho luminează scena și aprinde emoțiile cu o interpretare excepțională a hitului lui Billie Eilish “I Love You” de pe albumul ei When We All Fall Asleep, Where Do We Go? care a fost premiat la Grammy-uri.

Wonho se pregătește deja de al doilea concert solo live online, care va avea loc în dimineața zilei de 28 martie, ora României, intitulat #WENEEDLOVEIdolul va cânta melodii și de pe al doilea mini-album lansat în 26 februarie, Love Synonym #2: Right for Us, cu care a ocupat 20 % din întregul Top 20 BIllboard World Digital , cu peste 10 milioane de stream-uri.

Sunteți și voi curioși să aflați cu ce ne va mai surprinde Wonho la următorul său concert?

Vă place cover-ul?

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s