Na In Woo, despre rolul lui preluat din mers din “River Where The Moon Rises”, popularitatea lui în ascensiune + altele

Na In Woo Opens Up About Belatedly Joining “River Where The Moon Rises,” His Rising Popularity, And More

Intrarea neașteptată a lui Na In Woo în distribuția dramei “River Where The Moon Rises” a fost una de succes. Deși el a preluat rolul de la predecesorul său mult mai faimos, și-a dovedit imediat talentul și tăria ca actor ce își poate crea propria identitate cu ușurință!

Într-un interviu și un pictorial recent pentru revista Singles, Na In Woo a vorbit despre experiența sa după ce s-a alăturat cu întârziere distribuției serialului „River Where the Moon Rises” de la KBS 2TV.

La începutul acestei luni, Na In Woo s-a alăturat din mers dramei, când fostul protagonist masculin Ji Soo a părăsit în mod neașteptat rolul din cauza acuzațiilor de violență școlară. Deși 95 la sută din filmări erau deja finalizate, „River Where the Moon Rises” a decis să reînregistreze toate scenele lui Ji Soo, Na In Woo preluând rolul On Dal.

În ciuda schimbării bruște a liderului masculin, telespectatorii au răspuns pozitiv la portretizarea lui Na In Woo a personajului On Dal și chimia sa cu partenera Kim So Hyun – atât de mult încât „River Where the Moon Rises” a anunțat săptămâna aceasta că va refilma primele șase episoade cu Na In Woo, astfel încât drama completă să poată fi disponibilă pe site-urile coreene de tip VOD (video on demand).

Descriindu-și emoțiile dinainte de a începe filmarea, Na In Woo și-a amintit: „Intrând, m-am gândit că nu va fi ușor. Dar, mulțumită regizorului, colegilor mei și personalului, cred că merge bine. Faptul că atât de mulți oameni mă ajută pe platourile de filmare a fost o sursă imensă de motivație pentru mine.”

În timp ce vorbea despre dramă, Na In Woo a dezvăluit, de asemenea, cât de profund rezona cu personajul său, On Dal.

Întrucât „River Where the Moon Rises” este o reinterpretare a clasicului basm popular Goguryeo „On Dal the Fool și Prințesa  Pyeonggang”, actorul a împărtășit: „De obicei, ne gândim la el drept „On Dal Fraierul”, dar cu cât am citit scenariul, cu atât mai mult mi-a frânt inima, că a ales acel tip de viață din cauza situației cu care s-a confruntat. Vreau să portretizez detaliile despre partea inocentă, veselă a lui Dal și puritatea lui.”

Popularitatea lui Na In Woo a crescut brusc de când s-a alăturat „River Where the Moon Rises”, numele său fiind în mod constant în trendurile online ori de câte ori se difuzează un nou episod al dramei.

Cu toate acestea, actorul a remarcat cu  modestie: „Sunt genul care ia inițial lucrurile încet. Am ajuns la acest punct cu aceeași mentalitate pe care o aveam când am început să joc. Mai degrabă decât să ating un moment de cotitură sau un anumit moment, doar merg în mod consecvent către obiectivul meu”.

În ceea ce privește obiectivele sale de actor, Na In Woo a dezvăluit: „Când joc un rol, vreau să aud oamenii spunând: „Uau, tipul acela este total, fără îndoială, acel personaj.” Pentru că vreau să fiu bun la actorie. Deoarece am o personalitate foarte curioasă, cred că acest stile de lucru mi se potrivește foarte bine.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s