OMEGA X, noul grup de băieți din trupe destrămate sau participanți la show-uri de supraviețuire

Watch: Upcoming Boy Group OMEGA X Announces Lineup Of 11 Members From Disbanded Groups And Survival Shows

Se pregătește de lansare o nouă trupă cu un concept unic, având în componență idoli cunoscuți publicului, care se bucură deja de multă simpatie!

Pe 26 martie, agenția SPIRE Entertainment a dezvăluit oficial numele celor 11 băieți care vor face parte din grupul mega proiect OMEGA X, compus din mai mulți idoli care au debutat deja în alte grupuri, dintre care multe s-au desființat. 

În plus, opt din cei 11 membri au participat anterior la show-uri de supraviețuire: “Produce 101 Season 2” de pe Mnet,  “The Unit de la KBS 2TV,  “MIXNINE” de la JTBC și ” de la MBC. 

Cei 11 membri ai OMEGA X sunt Song Han Gyeom de la Seven O’Clock ; Sebin de la SNUPERShin Yechan de la 1THE9 ; Han Junghoon (J-Kid ) de la ENOi, Yang Hyuk (Gun) și Park JinwooJaehan de la Spectrum; Jehyun și Jinwoo de la 1TEAMLee Hwi Chan (Raychan) de la LIMITLESS și Kim Tae Dong de la GIDONGDAE.

După ce au lansat un trailer de debut incitant, SPIRE Entertainment a anunțat că: “Imediat ce am dezvăluit pozele și clipul membrilor OMEGA X, care se pregătesc de debutul lor oficial, au și început să curgă reacțiile de interes fierbinte și anticiparea nerăbdătoare a fanilor.”

Agenția a mai dezvăluit: “Am petrecut aproape un an alegând cu atenție membrii OMEGA X, fiecare dintre ei are propria sa poveste. Vă rugăm să îi susțineți pe membri, care până acum au urmărit un vis, și care acum au parte de un nou început.”

OMEGA X se pregătește în prezent pentru debut, care va avea loc cândva în prima parte a anului 2021. Vă invităm să le urmăriți trailer-ul de debut lansat pe conturile de pe rețele de socializare recent create: 

Ce membri cunoașteți din cei de mai sus? Sunteți și voi entuziasmați de această nouă trupă specială? Așteptăm comentariile voastre și în legătură cu conceptul prezentat.

Sursa: soompi

2 gânduri despre „OMEGA X, noul grup de băieți din trupe destrămate sau participanți la show-uri de supraviețuire

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s