Heechul din Super Junior dezvăluie motivul amuzant pentru care le dorește fostelor iubite să o ducă bine după despărțire!

Super Junior’s Heechul Reveals The Amusing Reason He Hopes His Ex-Girlfriends Succeed After They Break Up

Kim Heechul din Super Junior a împărtășit motivul neașteptat pentru care le dorește întotdeauna bine fostelor sale prietene!

În episodul din data de 26 martie al emisiunii „20th Century Hit Song” de pe KBS Joy, Heechul și co-gazda sa, Kim Min Ah, au reascultat cântece clasice care sunt renumite pentru versurile lor.

În timp ce ascultau balada de succes a lui Kiss din 2001, „Because I’m a Girl”, Heechul a comentat că narațiunea melodiei e mai înfricoșătoare decât își amintea el. A remarcat: „Privind-o acum, însă, această narațiune este într-adevăr cam înfricoșătoare. Mai degrabă decât un cântec de dragoste, este un cântec care pune un blestem pe cineva. Spune: „Nu vreau ca lucrurile să-ți meargă bine”.”

Kim Min Ah nu a fost de acord, spunând: „După o despărțire, totuși, nu crezi că te-ai simți enervat dacă lucrurile ar merge prea bine pentru fosta ta iubită și ar deveni faimoasă?”. Cu toate acestea, Heechul a surprins-o, răspunzând: „Vreau ca [fostele mele prietene] să aibă și mai mult succes”.

Când Kim Min Ah a întrebat de ce, el a explicat râzând: „Dacă, din întâmplare, lucrurile merg prost pentru ele, nu vreau ca oamenii să spună că viața lor a fost distrusă pentru că s-au întâlnit cu Kim Heechul. Așa că sper mereu că le va fi și mai bine și vor reuși și mai mult”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s