Drama “Crash Landing On You” va fi adaptată într-un musical

“Crash Landing On You” To Be Adapted Into Musical

Serialul „Crash Landing on You” revine sub forma unui musical!

În data de 29 martie, compania de producție Pop Music a dezvăluit că producția marca tvN, „Crash Landing on You”, va fi adaptată pentru formatul unui musical până în anul 2022.

„Crash Landing on You” spune povestea unei femei din înalta societate din Coreea de Sud, pe nume Yoon Se Ro, interpretată de Son Ye Jin, care are parte de o aterizare forțată în Coreea de Nord în timpul unei călătorii cu parapanta. Acolo, aceasta îl întâlnește pe Ri Jung Hyuk, jucat de Hyun Bin, un ofițer de elită al armatei din Coreea de Nord. Finala serialului a stabilit un nou record de vizionări în istoria canalului tvN, având o audiență medie la nivel național de 21,7 procente, iar cea mai mare audiență a fost de 24,1 procente. Producția, care este disponibilă și pe platforma Netflix, a primit aprecierea spectatorilor din întreaga lume.

Potrivit surselor din Pop Music și T2N Media, companiile de producție au terminat cu achiziția drepturilor de publicație globală deținute de Studio Dragon și plănuiesc să înceapă spectacolele la jumătatea anului 2022, în Seul.

Directorul Pop Music, Kim Jin Seok, a declarat: „Am finalizat contractul pentru drepturile de publicație cu Studio Dragon și plănuim să alegem echipa de producție și să începem audițiile. Ne vom da silința pentru a crea un proiect bun. În special, pentru că este un proiect care se bucură de o faimă remarcabilă a sursei de proprietate intelectuală, am primit deja cereri din partea multor actori și a companiilor de producție străine.”

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s