Fanii internaționali vor ca Netflix să investească în drama ‘Joseon Exorcist’

Săptămâna trecută, postul de radiodifuziune SBS a lansat o declarație cu privire la controversa din jurul dramei istorice „Joseon Exorcist”.

SBS a explicat că vestimentația „problematică” a fost aleasă cu scopul de a se potrivi scenei din episodul 1 și 2: „Am plasat acțiunea în județul Uiju, care este aproape de granița cu dinastia Ming, pentru a scoate în evidență momentul când cel de-al treilea prinț, Choong Nyeong, trebuie să plece până la graniță pentru a aduce un preot din Occident; chiar am adăugat subtitrări pentru a explica acest lucru.”

Însă, această controversă a luat amploare, determinând multe companii să-și retragă sponsorizarea din dramă. Iar, pe 26 martie, canalul SBS a anunțat că drama a fost anulată, după doar două episoade.

Între timp, unii fani internaționali au început o petiție pe site-ul „change.org”, cerând portalului Netflix să cumpere drama. Creatorul petiției a susținut că drama a fost „anulată pe nedrept” și că „având un sponsor mult mai mare, această dramă va fi un succes”.

În prezent, peste 8.580 de persoane au semnat această petiție și cer ca Netflix să cumpere drepturile de autor pentru această dramă. Cu toate acestea, există și alții care se opun acestei petiții, lăsând comentarii negative.

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Fanii internaționali vor ca Netflix să investească în drama ‘Joseon Exorcist’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s