Compania producției dramei ‘River Where the Moon Rises’ dă în judecată agenția lui Ji Soo, Key East, pentru daunele cauzate!

Agenția actorului Ji Soo, Key East, se confruntă în prezent cu un proces pentru daunele provocate serialului „River Where the Moon Rises”.

Potrivit diferitelor rapoarte din data de 2 aprilie, compania de producție a dramei de pe KBS, Victory Contents, a intentat un proces împotriva companiei Key East, care implică plătirea a peste 3 miliarde de won (aproximativ 2,6 milioane de dolari) pentru daune.

Pagubele s-au produs din cauză că Ji Soo a trebuit să părăsească brusc distribuția în urma scandalului său de bullying și de hărțuire sexuală din trecut.

Un reprezentant de la Victory Contents a dezvăluit: „Datorită faptului că am fost obligați să înlocuim actorul principal, nu am avut de ales decât să filmăm din nou toate scenele care implică personajul principal. În ciuda costurilor semnificative ale re-filmării, am decis să refacem și primele 6 episoade, pentru a oferi spectatorilor noștri cea mai completă experiență. Am încercat să negociem o soluționare cu Key East, dar eticheta nu a respectat cele discutate”.

La această declarație, Key East a răspuns: „Am crezut că suntem încă în etapele de negociere a soluționării daunelor și, așadar, suntem nedumeriți după ce am descoperit că Victory Contents a intentat brusc un proces”.

Sursa

Un gând despre „Compania producției dramei ‘River Where the Moon Rises’ dă în judecată agenția lui Ji Soo, Key East, pentru daunele cauzate!

  1. zicoji13

    De ce nu mă miră. Acum se scuză și ăștia. Nu trebuiau să-l ieie de la început pentru rolul respectiv. Te pupă, și după aruncă cu noroi în tine.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s