O femeie povestește cum a crezut că actorul Jung Woo Sung o cere în căsătorie după ce i-a trimis flori și un tort la birou

O femeie a simțit nevoia de a lăuda gestul lui Jung Woo Sung pe internet, după ce acesta i-a făcut un cadou adorabil!

Internauții au acordat recent atenție unei postări în care o femeie dezvăluie că l-a întâlnit pe actorul Jung Woo Sung în persoană. Aceasta a trebuit să ia un interviu și a fost impresionată de manierele sale.

Vreau să aduc la suprafață ceva legat de Jung Woo Sung. A trebuit să mă întâlnesc odată cu el pentru un interviu la locul de muncă. Când a venit, unul dintre manageri a adus gustări și o prăjitură pentru el. Probabil că mă holbam la prăjitură, așa că Jung Woo Sung m-a întrebat: „Vrei să o mănânci tu?”, însă am spus că nu. Ziua următoare a trimis flori și un tort la birou. Prima dată am crezut că mă cere în căsătorie.

Internauții au fost uimiți de manierele actorului și au lăsat comentarii precum: „Uau, trebuie să îl dai în judecată neapărat. Cum să îți dea fluturași așa, lol”, „Uau”, „Simt fluturi în stomac”, „Ce nebunesc, aproape ca o cerere în căsătorie”, „Uau, ce nebun e”, „Cum vine asta? Doamne! Uau.

sursă

Un gând despre „O femeie povestește cum a crezut că actorul Jung Woo Sung o cere în căsătorie după ce i-a trimis flori și un tort la birou

  1. Ella Vasile

    Daca-i facea cu ochiul, sigur, ramanea gravida ! Doamne, nu am cuvinte sa exprim parerea mea despre astfel de specimene! Bine ca nu a atins-o, altfel era viol! Scuze, dar n-am putut sa ma abtin!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s