Internauții coreeni reacționează la vederea evoluției îndrăzneațe a trupei OnlyOneOf pe melodia ‘libidO’

Unii cred că acest concept este prea sugestiv și că trupa a întrecut măsura decenței!

În data de 8 aprilie, OnlyOneOf a interpretat noua piesă „libidO”, de pe albumul lansat recent, „Instinct Part 1”, la emisiunea muzicală „M Countdown” de pe Mnet.

În timpul specatcolului showcase de revenire, membrul Kyubin a explicat: „Acesta este un concept pe care alte grupuri l-au abordat cu multă grijă și este un subiect tabu. Cu toate acestea, mulți artiști au transformat instinctele umane în artă, și în trecut, dar și în prezent. Prin urmare, OnlyOneOf a folosit cele mai elementare părți ale oamenilor în muzică”.

După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, coregrafia – începând de la minutul 2:20, pentru a fi mai exacți – pare într-adevăr sugestivă, din cauza gesturilor de atingere a anumitor părți ale corpului. 

După evoluția lor, grupul a devenit un subiect fierbinte de discuție în diferite comunități online și, în mai puțin de o zi, au primit mii de comentarii de la fani și internauți. Majoritatea oamenilor susțin că OnlyOneOf a mers prea departe cu acest concept, în timp ce fanii își exprimă sprijinul loial pentru băieți.

Unele comentarii au fost în acest fel:

„Este deranjant să le vezi dansul”

„Trebuie să fie greu să atragi atenția în ziua de azi”

„Dar, este dreptul lor să încerce orice concepte, de ce îi critică oamenii?”

„Sper cu adevărat că se vor descurca mai bine în viitor”, și altele.

Ce părere aveți despre asta, doamnelor și domnilor?

Sursa

8 gânduri despre „Internauții coreeni reacționează la vederea evoluției îndrăzneațe a trupei OnlyOneOf pe melodia ‘libidO’

 1. Gaby

  Eu nu consider ca e ceva așa problematic – sunt liberi sa abordeze ce concepte doresc si vreau sa îi felicit pentru curaj deoarece au lăsat deoparte frica de comentarii negative. People , stop acting as angels cause you’re not and let the boys do their thing 😂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. awawa

   eu cred ca de data asta au facut intentionat conceptul asa. fac parte din lgbt (sunt nonbinary male love male) si pentru mine e clar ca persoana care a facut conceptul lor de data asta s-a gandit ca are sa para gay; pentru ca este gay. este un gay manifesto pe care chiar nu il meritam, dar uite ca l-am primit. sincer cred ca acel „girl” din versuri a fost pus ca sa scape de censorship, fiinda discutiile ce tin de lgbt sunt la fel de tabu daca nu chiar si mai si ca la noi, cum au mai spus si altii. iar daca tu personal crezi ca sa fii numit gay este o insulta, esti doar homofob. au libertatea sa face ce vor. intr-adevar cred ca videoclipul ar fi trebuit sa fie rated 15 and above, nu 12, dar asta e.

   Apreciază

   Răspunde
 2. Dumi

  Dacă le-ati sti conceput și ce vor sa transmită nu v-ati mai lua de ei. Pot parea puțin exagerați, dar eu ii apreciez pentru originalitate și curaj. Dar hai sa fim serioși am văzut coregrafii și mai și. Suntem în 2021…prin arta se pot exprima multe. Mai informati-va despre ei și veți vedea ca sunt foarte interesante, dar na e mai ușor sa judecam după aparente…

  Apreciază

  Răspunde
 3. jangmyunghee0819

  ,,Prin urmare, OnlyOneOf a folosit cele mai elementare părți ale oamenilor în muzică”. Daca tot ne laudam ca suntem mai culti decat oamenii din trecut ar trebui sa stim ca cele mai elementare partii ale oamenilor sunt creierul si inima . Au vrut sa atraga atentia pentru ca daca nu era acest dans probabil putini ar fi stiut de existenta lor .

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s