Nam Joo Hyuk povestește cum au râs colegii din liceu de el când le-a spus că vrea să devină model!

În episodul din data de 8 aprilie al emisiunii „Unexpected Business” de pe tvN, actorul Nam Joo Hyuk a povestit modul în care a devenit model!

De această dată, Jo In Sung a jucat rolul unui angajat cu jumătate de normă la un supermarket local, servind clienții cu mese rapide, care erau în trecere. În timpul prânzului, un grup de liceeni aflați în anul terminal a trecut pe la supermarkert, iar Cha Tae Hyun a decis să stea cu ei la o discuție.

După ce i-a întrebat pe fiecare dintre elevi ce doresc să facă pe viitor, el i-a sfătuit: „Cred că este mai bine să faci ceea ce vrei cu adevărat să faci. Am avut obiective cu adevărat specifice în liceu. Am vrut să fiu producător, cântăreț și actor”

Cha Tae Hyun i-a invitat apoi pe Jo In Sung și Nam Joo Hyuk să vorbească despre propriile lor povești de la debut. Jo In Sung a spus: „Am debutat ca model la început. Eram la o academie de modele și, după o lună, am semnat un contract pentru a juca într-o reclamă”.

Nu în ultimul rând, Nam Joo Hyuk a dezvăluit: „Am debutat ca model la vârsta de 20 de ani. Am renunțat rapid la universitățile prezentate în liceu pentru că știam că nu sunt de mine. Eram un atlet, dar m-am oprit și după aceea, a fost prea dificil să ajung din urmă la zi cu studiile. Am jucat baschet. În primul an de liceu, ne-au pus pe toți din clasă să ne prezentem obiectivele carierei noastre viitoare. Am spus: „Voi fi model” și toți copiii au râs de mine. Așa că apoi mi-am spus în gând: „Doar așteptați să vedeți voi, cu toții. Voi face ca asta să se întâmple în 3 ani”. Și am făcut-o să se întâmple în 3 ani. A fost pentru că am avut acest scop bine ancorat în mintea mea”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s