JBJ95 dă în judecată Star Road Entertainment și cere terminarea contractului!

JBJ95 cer în instanță încheierea contractulului cu agenția.Potrivit rapoartelor din 14 aprilie, membrii JBJ95, Takada Kenta și Kim Sang Kyun, au intentat un proces la Curtea Districtuală de Vest din Seul împotriva Star Road Entertainment, cerând rezilierea contractelor lor. Procesul invocă motive cum ar fi neglijența în management, ceea ce duce la dificultăți în gestionarea programului lor. Se raportează că toți angajații, inclusiv managerii, au părăsit agenția din cauza salariilor neplătite.

De asemenea, JBJ95 ar fi avut grijă de propriile cheltuieli, inclusiv costurile de transport. Când duo-ul a trimis agenției dovada neglijenței managementului, a fost raportat că agenția răspuns cerând despăgubiri și penalități pentru despăgubiri.

O sursă de la Star Road Entertainment a declarat: „Ne pare rău că un astfel de proces a fost intentat atunci când compania are probleme. Nu a existat niciun manager responsabil. Managerul companiei a fost acolo, dar personalul a părăsit compania, astfel încât directorii a gestionat, de asemenea, programul JBJ95.” Reprezentantul a explicat: „Reprezentanții filmului au fost dispuși să pregătească personalul pentru membri în timp ce filmau, dar membrii au refuzat să facă acest lucru și i-au recrutat direct.”

Reprezentantul a declarat în continuare: „Compania a programat mai multe evenimente pentru a depăși momentele dificile, dar membrii JBJ95 le refuză. Este absurd să depună chiar și un proces având în vedere dificultățile companiei”. Membrii JBJ95 au comentat de asemenea: „Ne pare rău că îngrijorăm oamenii care trec printr-un moment dificil în timpul COVID-19. Mulțumim sincer fanilor care au făcut posibil JBJ95 și ne-au oferit sprijin și dragoste, precum și personalului care ne-a fost întotdeauna de un mare ajutor. Sperăm că vă putem întâmpina cu o imagine mai matură.”

În altă ordine de idei, CEO-ul Star Road Entertainment s-a confruntat anterior cu un proces pentru că nu a plătit costurile de producție ale întâlnirilor online ale fanilor.

Sursa

Un gând despre „JBJ95 dă în judecată Star Road Entertainment și cere terminarea contractului!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s