Un fost membru al staff-ului vorbește despre Seo Ye Ji+ susține că e victima comportamentului abuziv al actriței

Seo Ye Ji este acuzată de maltratarea personalului.

În dimineața zilei de 14 aprilie, o postare de pe o comunitate online a a atras atenția, deoarece a „dezvăluit” comportamentul abuziv al lui Seo Ye Ji în spatele camerelor de filmat. Postarea a fost încărcată de un presupus membru al personalului care a lucrat împreună cu Seo Yeji în trecut. În postare, au fost încărcate, de asemenea, mai multe fotografii pentru a „demonstra” că autorul este într-adevăr un membru al personalului, așa cum susținea. 

Presupusul fost membru al staff-ului a dezvăluit: „Am lucrat cu ea câțiva ani. Mergeam în mașină cu ea. Înjuratul era un lucru normal. A fumat și în interiorul mașinii. Mi-a ordonat să cumpăr țigări și când am făcut mici greșeli, ea îmi fuma înfață.”

Ea au continuat: „O dată, mâncam, așa că nu am urmat-o la toaletă. M-a înjurat sever. M-a întrebat ce aș face dacă cineva o va răpi. De asemenea, ne-a spus că dacă vine o mașină spre ea, ar trebui să o protejăm. Ne privea de sus ca și cum am fi fost câini și porci.” Membra staff-ului a mai spus că în timpul dietei sale, Seo Ye Ji interzicea, de asemenea, oricui să mănânce. 

Aceasta a adăugat: „Când apăreau zvonuri sau vorbe rele despre ea, ea ne-a învinovățit și a bănuit că noi am răspândit zvonurile false. Ne-a spus întotdeauna să fim atenți la ce spunem. Îți spun asta acum. Tu ești cea care nu ar trebui să fie o povară pentru oamenii care lucrează cu tine. Te rog să nu mai apari acum la televizor.”

Sursa

Un gând despre „Un fost membru al staff-ului vorbește despre Seo Ye Ji+ susține că e victima comportamentului abuziv al actriței

  1. Kawaii

    Gluma, gluma…dar daca asta chiar s-a intamplat este chiar aiurea si imi pare rau pentru persoanele care au fost jignite. Daca asta este doar o minciuna, atunci acele persoane vor avea si ele ghinion la randul lor.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s