8 idoli K-Pop care au pregătire în dansuri clasice

Acești 8 idoli K-pop sunt dansatori extrem de talentați, cu o pregătire clasică care îi ajută să ofere dansuri grațioase.

Cheng Xiao din Cosmic Girls 

Cheng Xiao a făcut balet când era tânără și a învățat și dansul tradițional chinezesc timp de 10 ani. A reușit să cânte mai multe evenimente ca idol, arătându-și bilitățile incredibile de dans clasic.

Jimin din BTS 

Jimin a interpretat acest dans frumos la Melon Music Awards 2019, cu un remix al piesei BTS „I Need U”. În anii de școală, Jimin a studiat dansul contemporan și a fost printre primii din clasă, lucru ușor de văzut în evoluțiile sale puternice și emoționale.

Kai din EXO si SuperM

Kai a început să facă balet în clasa a III-a și să urmeze cursuri de dans jazz la vârsta de 8 ani. De atunci și-a continuat pregătirea și este acum cunoscut ca dansatorul uimitor al super trupelor EXO și SuperM. Acest videoclip de repetiții de dans din 2020 arată stilul unic al lui Kai și influențele puternice pare care le are din dansul clasic. 

Mina din TWICE 

Mina a început să studieze baletul când era tânără și avea peste 10 ani de experiență atunci când a debutat cu TWICE în 2015. Postura și eleganța perfectă a Minei în timp ce dansează arată clar că este o dansatoare foarte experimentată și talentată.

N din VIXX

N s-a antrenat în mai multe stiluri de dans încă de când era tânăr, inclusiv balet, dans contemporan și hip-hop. El oferă întotdeauna performanțe puternice și a participat de-a lungul timpului la mai multe evoluții speciale prin care a arătat cât de talentat este. 

Rachel din April

Rachel a făcut balet mai mulți ani în copilărie și chiar a câștigat o serie de premii la concursurile de dans. Rachel s-a alăturat grupului April în 2016, la un an după debutul grupului, și a uimit imediat fanii cu grația și tehnica ei incredibilă. 

WinWin din NCT 

Această evoluție de la V Chart Awards 2017 arată cât de complicat este stilul de dans al WinWin. S-a pregătit mult timp în dansul clasic chinez la prestigioasa Academie de dans din Beijing, înainte de a deveni stagiar, și este capabil să amestece perfect stilul cu dansurile pe care le interpretează cu NCT și WayV.

Yein din Lovelyz

Deși Yein este ca mai tânără membră din Lovelyz, ea aduce o putere uimitoare spectacolelor grupului. Yein a făcut balet, dans modern și tradițional când era micăși a șocat publicul cu spectacolul ei frumos la emisiunea de supraviețuire „Queendom”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s