2NE1 are planuri de revenire în luna mai? Agențiile lui CL și Bom răspund

2NE1 se pregătește de prima revenire în luna mai?

După ce zilele trecute Park Bom a dezvăluit din greșeală că au înregistrat o nouă melodie marca 2NE1, portalul de știri, Sports Kyunghyang, le spune fanilor că se pot aștepta la o revenire din partea trupei 2NE1 în curând. Potrivit unei surse din industrie, Park Bom, CL și Dara s-au întâlnit cu ocazia ziua de naștere a membrei Minzy în luna ianuarie și au înregistrat atunci o nouă piesă.

Sursa a declarat: „Membrele 2NE1 au mers la ziua de naștere a mezinei în ianuarie și au înregistrat o nouă melodie. Cu toate acestea, data întoarcerii nu a fost încă confirmată, dar bănuim că se pregătesc să o lanseze în luna mai. De asemenea, știm că piesă este compusă de CL.”

La auzul acestor știri, o sursă din partea agenției lui CL a declarat pentru Hankook Ilbo: „Nu este adevărat că 2NE1 a înregistrat o nouă melodie. Când fetele au sărbătorit aniversarea lui Minzy în ianuarie, acestea s-au adunat la studioul de înregistrări și se pare că de aici a pornit această confuzie. Nu sunt planuri pentru reuniune și lansarea unei piesei ca grup. În schimb, dorim să așteptați cu nerăbdare următorul album solo de la CL.”

De asemenea, o sursă din partea agenției lui Park Bom, D-NATION Entertainment, a comentat despre aceste știri: „Nu s-a decis nimic cu privire la o reuniune 2NE1. Nu este adevărat că au înregistrat o melodie”.

2NE1 a debutat în 2009 și a lansat hituri precum „Fire”, „I Don’t Care”, ”Lonely”, ”I Love You”, „I Am the Best” etc. Trupa s-a despărțit oficial în anul 2016.

Sursa 1, Sursa 2

Un gând despre „2NE1 are planuri de revenire în luna mai? Agențiile lui CL și Bom răspund

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s