JangJun din Golden Child povestește cum și-a pierdut portofelul

Pe data de 13 aprilie, JangJun din Golden Child a participat o întâlnire live alături de fani pe platforma V Live, cu ocazia zilei de naștere a membrului TAG.

În timp ce TAG vorbea cu fanii entuziasmați, și-a făcut apariția JangJun, făcându-le astfel o surpriză tuturor. După ce l-a felicitat pe TAG cu ocazia zilei sale de naștere, artistul a decis să destindă atmosfera relatând o poveste amuzantă fanilor, anume una în care și-a pierdut portofelul din neatenție.

Acesta a povestit: „M-am dus la Burger King pentru a-mi lua ceva de mâncare, pentru că mi-a fost foame toată ziua. După ce am ieșit din magazin, am băgat mâna în buzunar. În câteva momente mi-am dat seama că lipsea portofelul. M-am panicat, am sunat poliția și le-am explicat situația. ”

Auzind modul în care artistul vorbește, fanii nu au putut să se abțină din râsete, urmând să afirme faptul că JangJun este cu siguranță cel mai amuzant membru al trupei, dar și cel mai neatent.

Golden Child's JangJun Shares Story Of How He Had Lost And Found His Wallet

În cele din urmă, un om amabil a găsit portofelul, iar apoi l-a dus la secția de poliție. Fiind anunțat de acest lucru, JangJun s-a îndreptat direct spre locația secției. A menționat public faptul că va oferi o recompensă persoanei amabile care l-a ajutat, dacă aceasta va contacta Woolim Entertainment.

După povestea spusă, artistul a încheiat cu o concluzie. Deși majoritatea oamenilor sunt indiferenți și răi, undeva în lume mai există suficienți oameni cu sufletul curat.

Golden Child's JangJun Shares Story Of How He Had Lost And Found His Wallet

sursa: kpopmap

Un gând despre „JangJun din Golden Child povestește cum și-a pierdut portofelul

  1. Morino

    Asta îmi aduce aminte de mama mea, care și-a pierdut și ia portofelul. A mers la librărie, a cumpărat un caiet, iar acasă, după vreo 4 ore și-a dat seama că nu-l mai are. După m-a luat cu ia și a refăcut tot traseul înainte de a ajunge acasă. Ghinionul meu a fost că intrase în prea multe magazine, înainte de a se duce la librărie. Dar când am ajuns la librărie, a-m dat și noi de o femeie bună, care ne-a întrebat imediat dacă pierdusem un portofel. În aceea zi, mama avea și mulți bani la ia, dar din fericire erau toți acolo. Asta mi-a arătat că oameni buni încă există

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s