Kim Jung Hyun își cere scuze printr-o scrisoare pentru comportamentul său din timpul filmărilor la K-drama “Time” din 2018

Kim Jung Hyun Writes Letter Of Apology For His Behavior During 2018 Drama “Time”

Kim Jung Hyun a postat o scrisoare de scuze scrisă de mână cu privire la comportamentul său în timp ce filma drama din 2018 „Time”, în care a jucat cu Seohyun din Girls ’Generation.

La acea vreme, Kim Jung Hyun fusese criticat doar pentru comportamentul său la conferința de presă a dramei. Recent, Dispatch a publicat un raport care preciza că mai multe scene din dramă care includeau contact fizic între Kim Jung Hyun și Seohyun au fost modificate sau eliminate din scenariu.

Dispatch a dezvăluit în continuare mesaje schimbate între Kim Jung Hyun și Seo Ye Ji, iubita sa de la acea vreme. Conversațiile au sugerat că Seo Ye Ji îl manipula pe Kim Jung Hyun pentru a evita contactul cu personalul feminin și cu actorii, inclusiv cu partenera sa de filmări, și îi spunea să schimbe scenariul în consecință.

Pe 13 aprilie, agenția lui Seo Ye Ji a emis o declarație prin care admite că ea și Kim Jung Hyun erau într-o relație la acea vreme, dar a negat că Seo Ye Ji ar fi fost cauza comportamentului lui Kim Jung Hyun. Agenția a declarat că Kim Jung Hyun va împărtăși o declarație separată în curând.

Scrisoarea lui Kim Jung Hyun a fost lansată a doua zi, 14 aprilie. Citiți scrisoarea completă de mai jos: 

Bună ziua. Acesta este Kim Jung Hyun.

Drama „Time” a fost prima lucrare în care am jucat un rol principal ca actor, deci a fost și un proiect foarte semnificativ pentru mine. Dar am adus profundă dezamăgire și durere regizorului, scenaristului, colegilor actori și personalului. Imi cer scuze.

Amintirile mele despre conferința de presă de la „Time” rămân în capul meu ca niște fragmente. Nici măcar eu nu-mi pot ierta atitudinea de la momentul respectiv. Am atât de mult regrete, încât mi-aș dori să pot întoarce timpul. 

Incidentul rușinos se întoarce asupra mea din cauza mea și a unor probleme personale. Nu mi-am putut îndeplini responsabilitatea ca protagonist al dramei și ca actor. Îmi cer scuze fără să-mi găsesc justificări. 

Procesul în care am renunțat la drama „Time” și comportamentul pe care l-am afișat la conferința de presă au fost greșite. Îmi cer sincer scuze actriței Seohyun care a fost rănită din cauza asta, precum și tuturor celorlalți angajați care au muncit din greu în acel moment.

Cred că ar trebui să  vizitez fiecare membru al personalului de la „Time” și celor care au fost răniți de mine și să-mi cer personal scuze. Chiar dacă durează mult, voi merge la regizorul și scenaristul filmului „Time”, la actori și la toți membrii personalului care au lucrat la „Time” să le cer iertare. 

Îmi cer scuze față de agenția mea O&Entertainment, fiind corect din punct de vedere moral, și îmi cer scuze și de la Culture Depot pentru că i-am făcut să fie menționați într-un mod rușinos. De asemenea, îmi cer cu adevărat scuze fanilor mei care m-au susținut mereu, au crezut în mine și m-au așteptat.

Îmi plec capul, ca scuze, în fața tuturor celor cărora le-am provocat disconfort. În timp ce scriam această scrisoare, am putut să reflectez asupra greșelilor și comportamentului meu greșit. Dacă mi se va oferi ocazia, nu voi lua nimic ca fiind gratis și voi lucra din greu pentru a deveni un actor sănătos, care reflectă și care se poartă așa cum trebuie. Îmi pare rău.

Kim Jung Hyun ar fi în conflict cu O & Entertainment în legătură cu contractul său exclusiv. Potrivit rapoartelor, Kim Jung Hyun afirmă că contractul său ar trebui să expire în luna mai, așa cum este stipulat în contract, în timp ce agenția susține că hiatusul său nu ar trebui să fie inclus în durata contractului. Kim Jung Hyun a luat o pauză de 11 luni după plecarea sa din drama „Time”, în 2018, până când a revenit la actorie prin „Crash Landing on You” în decembrie 2019. Împreună cu zvonurile despre  relația lui din prezent cu actrița  Seo Ji Hye, pe care ambele părți le-au negat, a fost a dezvăluit recent și că Kim Jung Hyun este în discuții pentru a se alătura agenției Culture Depot. 

 

 

Sursa

 

Un gând despre „Kim Jung Hyun își cere scuze printr-o scrisoare pentru comportamentul său din timpul filmărilor la K-drama “Time” din 2018

  1. Pingback: [CCC] Kim Jung Hyun își cere scuze în scris pentru comportamenul său din timpul filmărilor dramei ‘Time’ | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s