[CCC] Kim Jung Hyun își cere scuze în scris pentru comportamenul său din timpul filmărilor dramei ‘Time’

Articol: [Oficial] Scuze scrise de mână de Kim Jung Hyun, „Regret acțiunile din „Time”” … îmi pare rău pentru Seohyun, echipa de producție.

Sursa: News1

Actorul Kim Jung Hyun și-a cerut scuze pentru acțiunile sale față de Seohyun și angajați.

Într-o scuză scrisă de mână transmisă reporterilor pe 14 aprilie, actorul a declarat: „„Time”a fost un proiect semnificativ pentru mine, deoarece a fost prima dată când am jucat un rol principal într-o dramă ca actor. Cu toate acestea, am provocat o mare dezamăgire și răni regizorului, scriitorilor, colegilor actori și personalului. Îmi pare rău.”

Întreaga scrisoare tradusă o găsiți aici.

[+1,404, -19] Chiar dacă ai un nivel zero de conștientizare, în calitate de actor principal, ești încă ancora dramei. Ce zici despre scriitorii, regizori, personalul de la lumini, sunet, recuzită etc. care au suferit din cauza ta? Și când mă gândesc că te-ai comportat așa pe platourile de filmare pentru că Seo Ye-ji ți-a spus să …uf dacă asta crezi despre profesia de actorie, atunci nu mai juca niciodată … ridicol!

[+465, -8] Ah adevărat … păreai o persoană decentă, dar … oricât de pasionat ai fi de o femeie,  scena de actorie nu este un loc de joacă ca la școală  unde te poți purta oricum vrei tu

[+449, -14] „Mă voi naște din nou ca actor sănătos” .. ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ. Este ok, nu vrem să mai vedem vreodată un mojiri (rea) ca tine !!! Este timpul să dați afară toate gunoaiele mojiri !!

[+385, -8] Nu meritai să revii la actorie. Ce fel de actor nu are respect de sine sau simț de responsabilitate și mândrie în munca sa? În ce fel de casă ai crescut în care ai fost învățat să distrugi munca grea a actorilor și a personalului care și-au riscat viața din cauza jocurilor tale de dragoste private. Sincer am crezut că ești un actor bun și unic, dar să te văd purtându-te așa nu mai am încredere în cineva care își poate schimba acțiunile după cuvintele iubitei sale ..

[+239, -9] Atât de jalnic … de ce să trăiești așa.

[+71, -8] „Voi deveni un actor sănătos” haha. Este ok, nu trebuie. Nimănui nu-i pasă dacă devii un mare actor. O scuză scrisă de mână nu remediază tot ce ai făcut haha

[+60, -2] Nugu?

[+57, -1] Îți vei asuma responsabilitatea pentru scăderea ratingului de vizionare din cauza tuturor modificărilor care trebuiau făcute la scenariu ..? Este surprinzător faptul că compania de radiodifuziune și producție te-a susținu tchiar și după ce i-ai făcut să alerge cu treburi, făcând asta și aia. Nu mai ieși! Dacă nu te simți bine, odihnește-te permanent.

[+59, -7] ㅋㅋㅋ Ai terminat, la revedere. Nu există nicio modalitate prin care poți ieși din asta acum, dacă nu apar dovezi că Seo Ye-ji te-a reținut pentru miliarde de dolari ceruțiu răscumpărare sau că te-a răpit, a amenințat sau a ucis pe cineva din familia ta.

[+43, -4] Dacă ți-a rămas vreun sentiment de jenă, ieși din industrie!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s