8 idoli k-pop care au fost prinși de camerele de pe Google Maps

Vi s-a întâmplat să căutați ceva pe Google Maps și să dați peste cineva cunoscut? Ei bine, se pare că în Coreea s-a întâmplat acest lucru. Știm cu toții că funcția principală a acestei aplicații este să găsim un drum pe care nu-l cunoaștem foarte bine, dar unii internauți coreeni au transformat această funcție un loc unde să poată găsi idoli k-pop. În continuare, avem o mică listă cu 8 idoli K-Pop care au fost văzuți pe neașteptate pe platformele Street View de pe Google Maps, Naver Maps și Kakao Maps.

1. Vernon din SEVENTEEN

Căutând un loc pe lângă clădirea agenției Pledis Entertainment pe Google Maps, fanii au găsit un membru din SEVENTEEN care se plimba prin jur. Unii au susținut că ar fi Hoshi sau Dino, dar observând mai bine stilul distinct al acestuia, majoritatea au susținut că este vorba de membrul Vernon.

2. Ryujin din ITZY

În urmă cu ceva timp, un fan a susținut că a văzut-o pe Ryujin pe Google Maps în 2018, dar mulți au spus că nu cred că este vorba despre această. Cu toate acestea, după mai multe căutări, fanii și-au dat seama că Ryujin încă deține aceea jachetă. A fost văzută lângă fosta clădire de la JYP Entertainment pe când era stagiară.

3. Chuu din LOONA

Este puțin dificil de spus pentru că se află cu spatele, dar Orbits sunt convinși că această fată care trece pe lângă clădirea BlockBerry Creative nu este alta decât Chuu din LOONA. Potrivit fanilor, aceștia au recunoscut-o după bretonul și culoarea părului.

4. Heechul din Super Junior

Fanii au fost surprinși în 2015, când Heechul din Super Junior a apărut brusc pe Naver Maps Street View pe Insula Jeju. Cu toate acestea, s-a dezvăluit mai târziu că acesta a filmat împreună cu Simon D pentru emisiunea de pe OliveTV, MAPS.

5. Daeyeol din Golden Child

Anul trecut, mai mulți membri din Golden Child și-au adus aminte de zilele când erau stagiari pe Kakao Maps. Când au căutat vechiul lor cămin, au reușit să-l vadă pe Daeyeol capturat într-o poză din anul 2012.

6. Choa din AOA

Un fan coreean căuta un magazin marca Burger King pe Daum Maps – acum Kakao Maps – și a fost surprins să o vadă pe Choa din AOA care mergea cu bicicleta.

7. Changsub din BTOB

În timp ce căuta clădirea Cube Entertainment pe Daum Maps, un internaut coreean l-a văzut pe membrul Changsub din BTOB sunând la interfonul companiei.

8. Shinwon din Pentagon

Shinwon din Pentagon nu și-a putut stăpâni râsul când a aflat că fanii l-au recunoscut pe Street View datorită unei ținute pe care a purtat-o la o întâlnire cu fanii trupei din 2017.

Sursa: koreaboo.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s