Internauții sunt furioși pentru tratamentul incorect avut de Mnet pentru trupele zzz la „Kingdom”

După ce cel mai recent episod al emisiunii „Kingdom” de la Mnet a fost difuzat pe 15 aprilie, fanii kpop sunt furioși pentru tratamentul incorect pe care l-au avut idolii din trupele „zzz” – ATEEZ, THE BOYZ și Stray Kids.

Cu ceva timp în urmă, Mnet a primit multe critici după ce a devenit cunoscut faptul că personalul de la „Kingdom” nu a reușit să informeze toate cele șase trupe de schimbarea bugetului pentru o evoluție. Inițial, trupele au căzut la un acord de 5 milioane de woni (~4,500 dolari americani). Însă programul a decis să mărească această limită înainte de prima rundă.

Problema a apărut după ce a devenit cunoscut că doar trei din cele șase trupe au fost notificate de această schimbare. Așa cum Mnet niciodată nu a precizat care trupe au fost anunțate și care nu au fost, după episodul din 15 aprilie, internauții sunt siguri că trupele ce au fost notificate sunt trupele „zzz”.Unii au evidențiat furioși avantajul pe care trupele Stray Kids, THE BOYZ și ATEEZ l-au avut în prima rundă:

 • „De îndată ce am văzut monstrul, m-am gândit că asta e motivul pentru care managerii s-au plâns.”

 • „E doar ridicol, dacă celelalte trei trupe ar fi știut de mărirea bugetului, totul de la ținute până la concept ar fi total diferit… toți fanii ce apară echipele „zzz” spunând că ei s-ar fi descurcat minunat chiar și fără bugetul extra… este direct necuviincios.”

 • „Tot ce ați făcut este să aranjați un circ. Bravo.”

 • „Nu pot să stau să văd cum idolii mei sunt tratați ca niște extra pentru acest show aranjat.”

 • „Toți ce au ochi pot să spună ce diferență de buget au avut aceste trupe. Chiar e un scam. Pot să fie dați în judecată pentru asta.”

 • „Acel monstru în mișcare… îmi pare rău dar am rămas cu gura căscată când l-am văzut. Nici nu e de mirare că managerii celorlalte trupe au avut cuvinte de spus.”

 • „Sincer, nu vreau să spun ceva rău de cele trei trupe ce au avut avantajul dar… idolii mei pot și ei să facă asta, de nu ar fi această diferență de buget…”

Fanii trupelor „zzz”, pe de altă parte, cer internauților să se oprească din a ataca Stray Kids, THE BOYZ și ATEEZ, de parcă nu au știut că Mnet nu a anunțat și restul echipelor din timp.

 • „Este mult mai trist pentru că „zzz” s-au descurcat cum au putut ei mai bine, dar sunt doar criticați.”

 • „Este greșeala lui Mnet în totalitate, deci nu este corect să acuzați idolii de fraudare…”

 • „Mulțumită lui Mnet și personalului ce nu-și poate face munca cum trebuie, fanii „zzz” sunt pe lavă acum…”

 • „Toți știm că prima rundă nu a fost corectă. Dar nu e vina membrilor din „zzz”. Deci fanii nu pot să stea calm când idolii lor sunt criticați.”

 • „Da, vă rog, opriți atacurile asupra „zzz”. Toate echipele s-au descurcat cum au putut mai bine.”

 • „Acum, chiar și fanii altor trupe, care nu sunt la emisiune, vin să critice „zzz”. Fanii „zzz” sunt prea alarmați să facă ceva.”

 • „Voi trebuie să atacați Mnet nu să scrieți comentarii nepoliticoase despre „zzz”. Atacând „zzz” prin a spune că ei ar fi nimic fără echipamentul de scenă scump este chiar imatur.”

 • „Trupele „zzz” primesc prea multă ură chiar de când a început emisiunea să fiu sincer. Dar ei lucrează la fel de greu ca toți ceilalți idoli. Gândiți-vă înainte să scrieți comentarii negative, vă rog.”Voi ce credeți despre evoluțiile trupelor la „Kingdom”?

sursa: allkpop

4 gânduri despre „Internauții sunt furioși pentru tratamentul incorect avut de Mnet pentru trupele zzz la „Kingdom”

 1. Dumi

  Chiar își bat joc de trupe! Și dacă nu citeam articolul asta oricine si-ar fi dat seama, doar uitandu-se la emisiune, ca bugetul nu a fost egal și unele trupe au fost clar dezavantajate. Cel mai bine se observa la SF9. Încă din primul episod si-au bătut joc de ei, dar acuma cu ultima performanta se vede clar…Si le-au mai dat și ultimul loc. Foarte urat! Cu puținul care l-au avut au muncit mult și au făcut o performanta minunata. Ar trebui sa primeze talentul și sa se tina cont…
  Nu am nimic cu celelalte trupe, nu e vina lor și știu ca toți muncesc din greu, dar e oribil ce face MNET asa pe fata. Își bat joc de munca și talentul baietilor doar ca sa-si urmărească ei scopurile…

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s