A avut dreptate Jessi în legătură cu Seo Ye Ji?

Internauții spun că Jessi a avut din nou dreptate!

Se știe că Jessi este tipul de persoană directă care îți spune în față ceea ce crede. Din acest motiv, pe comunitățile online, se vorbește că Jessi deja știa de adevărata personalitate a lui Seo Ye Ji.

Acest subiect este intens discutat după ce un videoclip cu apariția actriței în emisiunea Running Man a revenit în atenția internauților. Episodul a fost difuzat pe 26 aprilie 2015 și în timpul show-ului, membrii au jucat un joc care se numește ‘Tell Me Something,’ unde două persoane trebuie să-și pună reciproc întrebări.

Însă, la acest joc Seo Ye Ji a întrecut limită și a continuat să-i pună întrebări personale lui Gary, care nu aveau nicio legătură cu subiectul despre care trebuiau să vorbească.

Din cauza acțiunilor lui Seo Ye Ji, jocul nu a mai putut continua. Gary nu a putut să răspundă la întrebările actriței, iar Yoo Jae Suk și Kim Jong Kook au continuat să o complimenteze, spunând că are o voce unică.

În tot timpul acela, Jessi se uita consternată la Seo Ye Ji, arătând cât de inconfortabil se simțea. Chiar și comedianta Jang Do Yeon și Song Ji Hyo nu au reușit să-și ascundă dezamăgirea în timp ce Seo Ye Ji continua să creeze o atmosferă incomodă.

Internauții au lăudat-o din nou pe Jessi pentru faptul că știe să citească atât de bine oamenii. Aceștia au spus: „Jessi părea foarte deranjată„, „Și restul membrul se simțeau incomod„, „Jessi a știut tot timpul” și „Jessi era răspunsul„.

Mai jos aveți tot momentul!

Sursa: allkpop

Un gând despre „A avut dreptate Jessi în legătură cu Seo Ye Ji?

  1. hyunamyou

    Astia care au facut articolul nu aveau aveau ce face, altfel nu imi explic, daca este allkpop, are sens, un site cu multe articole aiurea:))) Oricine a vazut episodul, stie ca nu e asa, Ye Ji pur si simplu nu era buna la joc si atat, daca Jessi a privit-o mai ciudat, este pentru ca Ye Ji se chinuia prea tare, membrii erau doar amuzati, ea nu a facut o scena inconfortabila sau ceva de genul, ba chiar din contra, Gary se simtea de parca era in paradis:)))

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s