Song Joong Ki rămâne impresionat de frumusețea actriței Jeon Yeo Bin în spatele filmărilor pentru “Vincenzo”

Song Joong Ki queda impresionado por la belleza de Jeon Yeo Bin en hanbok durante el rodaje de “Vincenzo”

„Vincenzo” de pe tvN a împărtășit noi momente din spatele filmărilor!

Drama „Vincenzo” de pe tvN se bucură în aceste zile de un mare succes, iar în acest serial îl putem vedea pe actorul Song Joong Ki în rolul lui Vincenzo Cassano, un avocat italian și consilier mafiot de origine coreeană, dar care a fost adoptat de o familie italiană la o vârstă fragedă. Acesta revine în Coreea din cauza unui conflict în cadrul organizației sale și ajunge să o întâlnească pe avocata Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin). Împreună, își vor uni forțele pentru a lupta cu cei care nu pot fi pedepsiți de lege.

Videoclipul începe cu o scenă de acțiune periculoasă, iar personajul lui Song Joong Ki scapă cu ajutorul porumbelului Inzaghi. Chiar dacă actorul a realizat acele mișcări cu ușurință, să vorbească cu un porumbel din carton a fost partea cea mai dificilă pentru el. Acesta s-a străduit să nu izbucnească în râs, iar un membrul din staff l-a încurajat spunându-i: „Trebuie să treci peste asta”.

Apoi, Song Joong Ki se întâlnește cu Jeon Yeo Bin și Yoon Byung Hee pentru scena în care Vincenzo se preface că este șaman. Acesta încearcă să mimeze expresiile din scenariu, dar membru din staff se întoarce către Yoon Byung Hee, care și el își exersa rolul și îi spune: „Indiferent cât vei încerca, nu îl poți întrece”.

Când actrița Jeon Yeo Bin intră îmbrăcată în hanbok (îmbrăcămintea tradițională coreeană), Song Joong Ki zice: „Trebuie să joci într-o dramă istorică. Ești foarte drăguță”. Zâmbind la acest compliment, Jeon Yeo Bin se apleacă jucăuș în fața lui Song Joong Ki. Apoi, actorii continuă să se distreze, făcând atmosfera plină de viață.

Într-un alt moment, Jeon Yeo Bin îi cere lui Yoon Byung Hee să facă o inimă pentru fani în fața camerei. Când amândoi încearcă să facă asta, Song Joong Ki spune glumeț: „Am făcut asta timp de șapte luni și încă nu îți iese?”

După acest moment, actorii se reunesc în clădirea Geumga Plaza pentru a da o mare petrecere. Jeon Yeo Bin se ridică și le sugerează să asculte melodii din altă țară, iar cei de la masă încep să strige numele: „Vincenzo!” După câte clipe, Song Joong Ki spune: „Nu știu nicio melodie din afară”, iar ceilalți încep să râdă.

Acțiunea se mută apoi, în momentul când Song Joong Ki și Jeon Yeo Bin pozează pentru o ședință foto cu Yoon Bok In, actrița care joacă rolul mamei lui Vincenzo.

În cele din urmă, clipul se termină cu momentele în care Song Joong Ki își arată partea întunecată și nemiloasă, la un fel ca un adevărat mafiot, după ce află că inamicii lui i-au ucis mama.

Urmăriți videoclipul complet mai jos.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s