Hyunjoo, fosta membră April, recunoaște că a fost agresată fizic și verbal de membrele grupului său timp de 3 ani

Hyunjoo a decis să rupă tăcerea!

După ce mai multe persoane au declarat că membrele April o hărțuiau pe Hyunjoo, printre acestea numărându-se și presupusul frate mai mic al artistei (vedeți articolul aici) aceasta a decis să vorbească deschis despre cele întâmplate în trecut.

Lee Hyunjoo a scris pe contul său oficial de Instagram urătoarele lucruri:

„Bună ziua, aici este Lee Hyun Joo.

Am fost îngrozită din cauza unei serii de coincidențe ce s-au întâmplat până în momentul în care am scris această postare, astăzi. Sunt încă terifiată. În prezent, compania mea a lansat o declarație ce nu reflectă adevărul și a întreprins acțiuni în justiție împotriva fratelui meu mai mic, care este încă un tânăr student, precum și împotriva cunoștințelor mele personale. Părinții agresoarelor au trimis până și mesaje de amenințare propriilor mei părinți. 

Am ezitat să îmi folosesc vocea din cauza fricii, crezând că dacă decid să mă deschid cu privire la acest subiect vor fi rănite multe persoane.

Cu toate acestea am considerat că trebuie să am curaj, curaj pentru cei care au vorbit fără teamă în numele meu și pentru cei care m-au încurajat până acum. Așa că scriu această postare. 

Am fost maltratată încă de când am început să mă pregătesc pentru debutul meu, în 2014, și până când am părăsit grupul, în 2016. Aveam 17 ani la acel moment și locuiam în camerele de cămin. În timp ce mă pregăteam pentru debutul grupului îmi petreceam toate cele 24 de ore din zi alături de agresoarele mele, fără a avea o persoană la care să apelez pentru ajutor. 

Când nu am mai putut să rezist, m-am dus la părinții mei și le-am mărturisit prin ce treceam. Părinții mei au încercat să ajungă la directorul companiei, dar tot ce au primit în schimb au fost critici îndreptate către mine. Când membrele au aflat despre aceste evenimente, situația s-a agravat. Mi s-a permis să-mi sun părinții doar sub supravegherea managerului și doar pentru perioade scurte de timp, iar pe măsură ce situația se înrăutățea eu deveneam din ce în ce mai neajutorată în fața lor. Informația care a ieșit la suprafață până acum reprezintă doar un mic fragment din adevăr. 

În acei 3 ani, am fost supusă unui abuz verbal și fizic constant. Batjocura, blestemul și atacurile împotriva caracterului meu erau la ordinea zilei. Dintre acestea, insultele aduse bunicii mele, părinților mei și familiei mele erau cele mai insuportabile și dureroase. Compania a asistat la toate aceste evenimente, dar a stat și a urmărit; nu mi-au oferit niciun ajutor.

În cele din urmă, eram într-un moment critic și am încercat să-mi iau viața, dar acest lucru nu cred că i-a afectat prea mult pe cei de la companie. Am părăsitgrupul postând o declarație în care am spus tot ceea ce dorea compania să spun și, ulterior, am fost etichetată drept „backstabber” (o persoană care te înjunghie pe la spate), ajungând astfel să primesc tot felul de comentarii de ură și atacuri personale. 

Deoarece am simțit că sunt responsabilă pentru provocarea cicatricilor ireparabile ale membrilor familiei mele, am încercat să trăiesc cât mai bine posibil. Cu toate acestea, chiar și după ce a trecut timpul, nu am putut uita de acele momente dificile. Am simțit că aceste amintiri profunde și întunecate din inima mea au devenit o traumă care mă va măcina pe vecie. Am trecut printr-o perioadă grea, influențându-i negativ pe toți cei din jurul meu. Cei ce au avut grijă de mine atunci au decis să vorbească acum și uite unde s-a ajuns.

 Încerc să am curaj să-mi ajut fratele și cunoștințele.

Datorită acestui incident mi-am dat seama că sunt mulți oameni care vor să mă înveselească și sunt recunoscătoare pentru acest lucru. Grație persoanelor care au întrebat de mine și care și-au arătat îngrijorarea față de starea mea, am căpătat curaj. De asemenea, am aflat că sunt mulți oameni care trec prin aceleași lucruri ca mine. Văd că maltratarea pe care o suferiți în tinerețe poate rămâne o traumă profundă. 

Înțeleg faptul că nu toată lumea poate fi în aceeași situație cu mine, iar oamenii pot simți, pur si simplu, resentimente față de o altă persoană, dar nu pot să cred că agresiunea fizică și verbală pot fi justificate în nici un caz. Oriunde ar apărea, astfel de agresiuni trebuie eliminate. Chiar și după 7 ani, încă mă lupt cu greutățile pe care le-am suferit pe atunci, dar nu cred că ar trebui să trăiesc înghițită de nenorocire, convingându-mă în acest mod că nu pot să o depășesc.

Așa că intenționez să le arăt tuturor că pot și voi depăși toate acestea și voi reuși să trăiesc într-un viitor mai fericit și mai sănătos. Vreau să vă răsplătesc pe toți cei care m-ați înveselit, cu această hotărâre. Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați transmis încurajările și puterea voastră.

Compania m-a obligat să îmi opresc toate activitățile și chiar și acele oportunități care mi-ar fi ieșit în cale au fost respinse fără consimțământul meu. Compania nu mi-a permis nici să-mi închei contractul. 

Nu pot face nimic, trebuie să mă protejez pe mine, familia mea și pe cei din jur. Voi face tot posibilul să răspund în mod legal companiei, alături de cei dispuși să mă sprijine. Nu va fi ușor, dar promit să rezolv totul, să îmi depășesc trauma și să mă întorc mai încrezătoare și mai sănătoasă. 

Sper ca de acum înainte, restul lunii aprilie să fie plin de căldură și fericire pentru mine și pentru toți cei care citesc această postare. Mulțumesc”.

Sursa

3 gânduri despre „Hyunjoo, fosta membră April, recunoaște că a fost agresată fizic și verbal de membrele grupului său timp de 3 ani

  1. Pingback: DSP Media emite o declarație ca răspuns la postarea lui Hyunjoo | K-POP ROMÂNIA

  2. Biabi

    Nici nu știu ce sa mai cred. Pe de o parte povestea ei pare reala și parca pot sa ii simt suferinta din cuvinte, iar pe cealaltă parte imi e aproape imposibil sa le vad pe celelalte fete făcând atat de mult rau

    Apreciază

    Răspunde
  3. Pingback: Naeun și Jinsol din April rup tăcerea cu scrisori despre controversa de bullying a membrei Hyunjoo! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s