Naeun și Jinsol din April rup tăcerea cu scrisori despre controversa de bullying a membrei Hyunjoo!

Cele două membre April neagă acuzațiile de bullying ale membrei Hyunjoo, lăsând aceste scrisori!

Naeun a început: „Îmi pare rău că am scris asta doar acum. Cel mai mare motiv pentru care nu am lansat nicio declarație este pentru April și așteptam ca agenția să facă ceva pentru că aveam încredere în ea. Am crezut că nu va fi util dacă fiecare membră lansează individual afirmații diferite și încă cred asta. Cu toate acestea, cred că ar trebui să explic lucrurile pentru că oamenii au început să creadă minciuni și mă gândesc la fanii mei”.

Lee Naeun a negat că s-ar fi implicat vreodată în vreo agresiune. Ea a subliniat: „Vreau doar să spun acest lucru (că nu am comis nicio agresiune)”.

Aceasta a dezvăluit și că îi este ușor să vorbească despre problemă, să abordeze lucrurile cu fanii ei. Ea a spus: „M-am alăturat (agenției) în luna mai 2015, când aveam 17 ani. Am fost instruită doar 3 luni și am debutat în luna august. Îmi dau seama că îmi lipseau multe lucruri în tinerețe”.

Idolul a dezvăluit că a încercat întotdeauna tot posibilul să arate cea mai bună versiune a ei în acești 7 ani, învățând multe. Naeun a continuat: „Din cauza acestei întâmplări, mă tot întreb dacă ceva îmi lipsește”.

Naeun a concluzionat: „În viitor, mă voi iubi mai mult și voi încerca să arăt ce este mai bun din mine. Vreau să le mulțumesc celor care au avut încredere și m-au iubit. Mulțumesc”.

Membra Jinsol a lansat și ea o scrisoare în care explică partea ei și neagă acuzațiile de bullying.

„Bună ziua. Sunt Jinsol din April. În primul rând, îmi cer scuze pentru că am îngrijorat atât de mulți oameni din cauza controversei. Motivul pentru care am tăcut cu privire la speculații și critici până acum se datorează pașilor legali pe care i-am făcut. Nu am avut voie să lansăm declarații, doar după lungi discuții cu compania.

Chiar și în momentul acesta, în timp ce scriu, nu știu ce să spun. Indiferent de ce spun, oamenii nu mă vor crede, așa că n-am avut de ales decât să tac.

Gândiți-vă la timpul petrecut cu fosta membră, am intrat în companie în luna februarie 2015 și am fost confirmată pentru debut. Fără timp să mă obișnuiesc, a trebuit să urmez regulile și rutinele echipei și eram extrem de ocupată să exersez. Pe măsură ce membrele au fost confirmate, ne-am antrenat pur și simplu și am mers înainte și înapoi, de la dormitoare în sălile de practică, deoarece excursii și zile libere nu ne erau permise. În acel moment, eu și majoritatea membrelor am trăit ca un grup și am fost puse în aceeași locuință fără să ne cunoaștem deloc. În procesul de cunoaștere a grupului, rareori am dat de fosta membră. Abia s-a prezentat la antrenamente și nu a venit des în dormitoare. În cea mai mare parte ne-am văzut doar în timpul programului nostru. Din această cauză, nu am avut șansa să am multe conversații personale cu fosta membră. În ciuda acestui fapt, au fost cu siguranță momente în care am încercat amândouă să ne cunoaștem și să ne împrietenim. Mă întristează să scriu acest lucru, deoarece am prețuit amintirile de atunci.

În timpul petrecut cu ea și chiar acum, nu am sentimente sau gânduri rău intenționate față de ea și nici nu am acționat violent. Mulțumesc fanilor care au așteptat și au avut încredere în mine, în ciuda faptului că au fost obosiți de liniștea lungă”.

Declarațiile fostei membre April, Hyunjoo, le aveți aici! Ce părere aveți despre controversă?

Sursa: (1), (2).

Un gând despre „Naeun și Jinsol din April rup tăcerea cu scrisori despre controversa de bullying a membrei Hyunjoo!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s