Moonbin din ASTRO povestește despre popularitatea lui Eunwoo din liceu + momentele super jenante cu fanii

기사 대표 이미지:[SBS Star] ASTRO MOON BIN Shares How Popular Cha Eun-woo Was Back in High School

Băieții din ASTRO au avut multe de povestit la ‘Knowing Brothers‘, despre amintiri din liceu, popularitatea lui Eunwoo și fratele său la fel de chipeș,, dar și despre momente jenante din viețile lor de idoli.

Moonbin și Eunwoo din ASTRO au apărut în emisiunea din 17 aprilie de la ‘Knowing Brothers‘. 

În timpul discuției, Moonbin a vorbit despre perioada în care el și Cha Eunwoo au mers la aceeași școală. Moonbin a spus: „Când eram elev la liceu, Eunwoo și cu mine ne-am transferat la același liceu. Ne antrenam deja împreună, dar nu mergeam la aceeași școală”.

El a continuat, „Eunwoo era deja foarte popular printre stagiari, dar era uimitor de popular și în școală. A fost întotdeauna foarte ușor să-l găsesc, pentru că se afla mereu acolo unde erau țipete puternice”.

Knowing Brothers

Knowing Brothers

Apoi, Moonbin a împărtășit că fratele mai mic al lui Cha Eunwoo este, de asemenea, la fel de arătos: „Eunwoo are un frate mai mic și este foarte arătos și el. Fața lui este mai mică decât a lui Eunwoo.”

Când au auzit acest lucru, gazdele „Knowing Brothers” l-au întrebat pe Cha Eunwwoo ce face fratele său în acest moment. Cha Eunwoo a răspuns: „Și-a încheiat serviciul militar recent. În prezent lucrează cu jumătate de normă”. 

Knowing Brothers

În timpul discuției, Moonbin a împărtășit experiența sa recentă de a-și întâlni o fană când a mers la un spital pentru a face o colonoscopie. El a povestit: „A fost prima dată când am mers la o colonoscopie. Când așteptam să fac investigația, a venit o asistentă și mi-a spus că este fanul meu”.

El a continuat: „Întrucât mă aflam într-o poziție atât de incomodă, m-am simțit atât de jenat. Îmi spuneam: „Sper cu adevărat că acest lucru se va termina în curând” ”.

El a continuat: „Chiar atunci, ea a cântat piesa ASTRO ‘No, I Don’t’ pentru ca eu să mă relaxez. Cum să mă relaxez ?! Nu mă puteam simți mai jenat.” 

Apoi, Cha Eunwoo a spus că s-a întâlnit și el odată cu o asistentă medicală care era fana lui când a mers la spital: „Una dintre asistente a spus că este fana mea, așa că m-am simțit foarte mândru și fericit”.

Vedeta K-pop a reluat: „A trebuit să fac o injecție și am crezut, nu știu de ce, că o să fie în fund. De îndată asistenta fană a intrat, mi-am dat jos pantalonii în jos și i-am arătat fundul”.

El a adăugat: „Dar apoi a spus: „Este pentru brațul tău ”. Așadar, mi-am tras pantalonii înapoi. A fost cu adevărat jenant. „

 

Sursa 1

Sursa 2

3 gânduri despre „Moonbin din ASTRO povestește despre popularitatea lui Eunwoo din liceu + momentele super jenante cu fanii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s