Rosé din BLACKPINK a fost numită ambasadoare globală Tiffany&Co.!

BLACKPINK’s Rosé Chosen As Global Ambassador For Tiffany & Co.

Rosé din trupa BLACKPINK își dovedește încă o dată popularitatea globală! Vedeta a fost numită ambasador global al brandului de bijuterii Tiffany & Co.!

Pe 21 aprilie, Tiffany & Co. a dezvăluit: „Rosé, membră a grupului global de fete BLACKPINK și artist solo care reprezintă K-pop-ul, a fost aleasă ca nou ambasador global al mărcii”. Rosé își va începe activitățile ca model cu campania digitală pentru colecția 2021 Tiffany HardWear.

Rosé a comentat: „A face parte dintr-un astfel de brand emblematic care face parte din viața mea de mult timp este și mai special pentru mine. Sunt foarte onorată și entuziasmată. Abia aștept ca toată lumea să vadă acest lucru.”

Lansate pentru prima dată în 2017, bijuteriile Tiffany HardWear au fost inspirate de atitudinea urbană și de energia orașului New York. Colecția combină formele industriale în modele îndrăznețe care se joacă cu tensiunea, proporția și echilibrul.

Tiffany & Co. au explicat că au selectat-o pe Rosé ca ambasadoare pentru că stilul și influența ei îndrăzneață, unică și modernă se potriveau identității Tiffany HardWear.

În fotografiile dezvăluite, Rosé poartă mai multe piese din colecție, inclusiv un colier lanț din aur de 18 carate și o brățară cu lanț și lacăt.

Campania Tiffany HardWear cu Rosé va fi lansată pe 23 aprilie prin canalele oficiale ale Tiffany & Co.

Vă plac bijuteriile?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s