Drama de idoli “Imitation” dezvăluie povestea romantică dintre Lee Jun Young din U-Kiss și (Jung Ji So)

Watch: Upcoming Idol Drama “Imitation” Reveals Lee Jun Young And Jung Ji So’s Secret Romance In New Teaser

K-drama KBS “Imitation”  a lansat un nou teaser convingător!

“Imitation”  este o dramă bazată pe un webtoon de succes cu același nume și urmărește viața idolilor din industria competitivă a divertismentului. Povestea se concentrează în jurul a trei grupuri de idoli fictive numite Tea Party, SHAX și Sparkling și povestea amoroasă dintre Lee Ma Ha de la Tea Party (Jung Ji So) și Kwon Ryuk de la SHAX (Lee Jun Young din U-Kiss).

SHAX dă startul teaserului, trupa reunindu-se pentru a se încuraja reciproc înainte de se îndrepta spre scenă, țipetele asurzitoare ale fanilor lor dovedind statutul lor de grup de top.

Teaserul urmărește apoi lupta lui Lee Ma Ha pentru a deveni un idol, arătându-i munca grea în sala de antrenamente înainte de a plânge. Vocea ei povestește: „Doar 0,1%. Dau totul din mine pentru a deveni vedeta acelui 0,1 la sută „. După ce a format cu succes grupul Tea Party alături de Shim Hyun Ji (Lim Nayoung) și Yoo Ri Ah (Minseo), care se reunesc în studioul de înregistrare, narațiunea avertizează: „Dacă nu puteți lansa o piesă de succes până în al treilea an, aceasta va fi ultima voastră șansă.”

Secretele ascunse din spatele spectacolelor strălucitoare sunt dezvăluite încet, sporind anticipația pentru povestea de iubire secretă cintre Kwon Ryuk și Lee Ma Ha. Ca răspuns la o întrebare referitoare la interzicerea sau nu a întâlnirilor, Ji Hak (Danny Ahn din G.O.D) spune: „Știm cu toții că nu te putem opri chiar dacă am vrea”.

Pe măsură ce diferitele legături dintre Lee Ma Ha, Kwon Ryuk, La Ri Ma (Jiyeon din T-ara) și Lee Yoo Jin (Yunho de ATEEZ) apar la iveală, Lee Yoo Jin îi spune discret lui Lee Ma Ha: „Sună-mă oricând. Nu te abține „, ridicând întrebări despre relația lor.

Teaserul sugerează, de asemenea, un moment de nervozitate între membrii Tea Party, care spun cu voci panicate: „Performanța noastră nu se poate termina așa”. Atât Kwon Ryuk, cât și Lee Ma Ha rămân șocați când teaserul se termină brusc.

 

“Imitation” are premiera pe 8 mai.

 

Surse: soompi, hancinema

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s