Kang Min Ah devine singura prietenă a lui Park Ji Hoon în K-drama “At a Distance Spring is Green”

Kang Min Ah Is A Relatable College Student In Upcoming Webtoon-Based Drama With Park Ji Hoon

At a Distance Spring is Green” este un serial adaptat după un webtoon care spune povestea unui tânăr atrăgător și dintr-o familie bogată care are nevoie de un prieten adevărat.

„At a Distance Spring is Green” este o adaptare dramatică a unui webtoon popular și va spune o poveste realistă a studenților care se luptă să înfrunte  dificultățile vieții.

Kang Min Ah va juca rolul studentei Kim So Bin, care se luptă cu viața și obstacolele sale. Este studentă în anul III în cadrul Departamentului de Administrare a Afacerilor de la Universitatea Myungil, dar suferă de anxietate, apărută în urma faptului că rezultatele de la studii nu sunt pe măsura eforturilor sale. Firea sa și zbaterile ei zilnice îi vor face pe spectatorii adulți să empatizeze cu acest personaj.

În fotografiile nou lansate, Kim So Bin poartă o tunsoare scurtă adorabilă, cu haine deschise în culori pastel. Urcând scările cu două genți în brațe, Kang Min Ah se transformă perfect într-o  studentă tipică.

Viitoarea dramă va descrie interesanta poveste dintr-un campus universitar, pe măsură ce Kim So Bin se apropie de colegii studenți Yeo Joon (Park Ji Hoon) și Nam Soo Hyun (Bae In Hyuk). Spectatorii așteaptă deja cu nerăbdare prima lor întâlnire și ce mesaj va transmite drama pe măsură ce acești studenți, fiecare cu poveștile personale și originile lor sociale, se cunosc. Aveți mai jos primele fotografii ale lui Park Ji Hoon. 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s