Trei idoli care au apărut accidental în live-urile altor idoli

Când idolii k-pop susțin transmisiuni live se întâmplă ca alți idoli să aibă apariții surpriză! Iată trei momente când idolii au apărut accidental în transmisiunile prietenilor săi.

1. Yeonjun (TXT) intrând în camera în care se afla Minhyun (NU’EST)

Minhyun cânta la pian în timpul unei filmări în direct când cineva a intrat accidental în încăpere. Persoana respectivă a salutat, și-a cerut scuze și apoi a plecat.

Urmăritorii au fost curioși în legătură cu identitatea persoanei, iar Minhyun a dezvăluit faptul că era colegul său mai mic, Yeonjun din TXT.

Yeonjun a vorbit mai târziu despre acest incident pe rețelele de socializare și a împărtășit că a fost uimit de colegul sau: „De îndată ce am intrat, am fost șocat pentru că sunbaenim era atât de frumos … hahaha.”

De asemenea, acesta și-a cerut scuze și față de fanii LOVE (fanii trupei NU’EST): „Hahaha nu mă tachinați! Este LOVE, nu …? Îmi pare rău că am întrerupt Vlive-ul!”

 

2. Jimin (BTS) întrerupând live-ul celor din TXT

Când Soobin și Hueningkai de la TXT discutau cu fanii într-o transmisie live, Jimin din BTS a intrat accidental!

În timp ce Soobin și Hueningkai au fost surprinși, au zâmbit și l-au salutat pe Jimin, care putea fi auzit spunând din afara camerei: „Îmi pare rău, îmi pare rău, voi pleca”.

Fanii i-au întrebat apoi pe cei doi cine a intrat și au spus răzând: „sunbaenim”.

This image has an empty alt attribute; its file name is LcrpvbpbV_ltKLSMZUIpEalRrCS9PLBUM5vmC_hLDVXfmLgCEBmBdemiVH6Z84Nrtry0-0Ifo5S6oCIvCtW0nOCakwDUlMqPDa1peZNIJ8AqAfo=s0-e365-rj-l80-e365

 

3. Jungkook (BTS) și-a făcut apariția în timpul unei transmisiuni de la TXT

Taehyun și Beomgyu de la TXT discutau în direct cu fanii, iar când Taehyun vorbea, ceva i-a atras atenția, determinându-l să își întoarcă capul.

S-a auzit o voce din afara camerei, iar Taehyun și Beomgyu ascultau cu toată atenția. Deși vocea nu era prea tare, fanii au recunoscut-o ca fiind cea a lui Jungkook din BTS! După ce au ascultat puțin vocea lui Jungkook, Taehyun și Beomgyu s-au întors spre cameră și și-au continuat transmisia live.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s