“Bossam: Steal The Fate” și “Undercover” cresc în rating, iar “Mine” intră în istoria canalului tvN cu premiera sa

“Bossam: Steal The Fate” y “Undercover” alcanzan nuevos niveles de audiencia históricos + “Mine” logra el sexto estreno más alto de cualquier drama de fin de semana en la historia de tvN

„Bossam: Steal the Fate” de pe MBN și „Undercover” de pe JTBC s-au bucurat de un nou succes în clasamentele de audiență!

Pe 8 mai, noua dramă istorică cu Jung Il Woo și Yuri din Girls’ Generation, „Bossam: Steal the Fate”, a obținut cel mai mare rating de până acum. Potrivit portalului Nielsen Korea, cel de-al treilea episod a obținut un rating de 4,6%, stabilind un nou record personal.

Remake-ul celebrului serial de pe BBC, „Undercover” (JTBC) s-a bucurat de o creștere a ratingului său aseară, stabilind 4,2% rating pentru cel mai recent episod.

Între timp, noua dramă „Mine” de pe tvN a avut un început promițător, înregistrând un rating la nivel național de 6,6% pentru primul său episod. De asemenea, ”Mine” a devenit cea de-a 6-a dramă de pe tvN care a obținut un rezultat atât de bun cu premiera sa.

Pe canalul public SBS, „Taxi Driver” a rămas cea mai vizionată dramă din weekend în timpul difuzării sale. Drama a obținut un rezultat de 10,1 și 15,4% pentru cele două părți ale sale.

Iar “Revolutionary Sisters” de pe KBS 2TV a obținut un rating de audiență de 20,2% și 25,9% pentru cele două părți.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s