Moonbyul din MAMAMOO vorbește despre fanele sale și oferă sfaturi juniorilor ei + altele

MAMAMOO’s Moonbyul Talks About Having Many Female Fans, Advice To Junior Artists, And More

Artista a fost centrul atenției după ce pictorialul realizat de revista Elle a fost lansat!

La interviul ce a urmat imediat după realizarea fotografiilor, Moonbyul din MAMAMOO a fost întrebată despre opinia sa legată de faptul că trupa are mai mulți fani de sex feminin decât masculin.

Aceasta a spus: „Să fiu sinceră, am observat că fanii noștri sunt clasificați. Partea feminină e mult mai activă. Mereu simțim un entuziasm când știm că același sex ne respectă și ne susțin. Fiind femei, ne simțim apropiate de ele și știm că suntem înțelese de acestea.”

Deși poziția sa în MAMAMOO este cea de rapper, aceasta a avut recent oportunitatea de a-și arăta publicului partea vocală. Legat de acest fapt, a comentat: „A fost o perioadă când îmi doream să am mereu o imagine strălucitoare. Văzând că oamenii sunt nerăbdători să îmi audă partea în fiecare piesă nouă lansată, am încercat să mă perfecționez. În prezent, acest aspect a rămas un lucru important pentru mine, însă nu mai am această mentalitate. Acum, vreau să încerc lucruri noi și să fac ce îmi place. Se pare că acele griji erau doar în capul meu.”

Moonbyul a mărturisit faptul că în copilărie visa să ajungă un DJ și să dețină propriul post de radio. Însă, a știut dintotdeauna că va ajunge un idol. A adăugat: „Când mă aflam în al doilea an de gimnaziu, am participat la un concurs de colinde. Am cântat și mi-a plăcut asta. De atunci, am luat decizia de a fi cântăreață. Îmi doream să ajung cunoscută înainte de a merge la facultate și eram un copil cu visuri și speranțe mari.”

Mai apoi, persoana care s-a ocupat cu interviu, a vorbit despre relația de prietenie pe care o are Moonbyul cu ceilalți din industrie. Ea a spus: „Cu persoanele mai în vârstă mereu discut despre preocupările mele. Majoritatea colegilor mei din industrie sunt mai tineri. Deoarece lucrăm în același domeniu, mă simt bine când aceștia îmi cer un sfat și îmi arată respect. Îmi place când discut despre experiențele pe scenă sau alte lucruri ca acestea. ”

Când noua trupă PURPLE KISS a ajuns în compania în care lucrează și ea, Moonbyul le-a spus: „Sper că veți munci mult în timp ce găsiți motivul pentru asta. Dar mai ales, trebuie să vă placă ceea ce faceți. ”

Artista a explicat: „M-am uitat la ochii lor și puteam vedea îngrijorarea. Când am fost la începutul carierei mele, nu a fost nimeni să-mi spună aceste cuvinte încurajatoare. Din moment ce eram primul grup al companiei noastre, nu știam de unde să începem și ce să facem. Le-am spus fetelor exact ce voiam eu să aud atunci.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s