Jung Hae In își reînnoiește contractul cu agenția FNC Entertainment

Jung Hae In Renews Contract With FNC Entertainment

Agenția FNC Entertainment reușește să își păstreze unul dintre actorii cei mai valoroși ai săi.

După reînnoirea contractului în 2018, Jung Hae In și-a reînnoit din nou contractul cu FNC Entertainment. În ciuda faptului că a rămas o perioadă considerabilă de timp din contractul său actual, Jung Hae In a decis să îl reînnoiască deja datorită relației sale de lungă durată cu agenția.

O sursă de la FNC Entertainment a spus: „Suntem foarte fericiți să continuăm din nou relația cu Jung Hae In după ce ne-am început cariera de actorie împreună. Întrucât ne-am construit încrederea pe o perioadă lungă de timp, cu respect reciproc, vom face tot ce putem să-l susținem pe deplin, astfel încât el să-și poată continua gama largă de promoții în viitor. Ne propunem să îl sprijinim fizic și emoțional în toate direcțiile, astfel încât să se poată concentra asupra activităților sale de actorie.”

Jung Hae In este în primul rând primul actor care s-a antrenat și a debutat în cadrul FNC Entertainment. Actorul a câștigat în mod constant recunoaștere pentru talentul său, mai ales după ce a jucat în K-drama „Pretty Noona Who Buys Me Food” de JTBC în 2018. De atunci, a jucat în numeroase drame, filme și reclame și este extrem de popular.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s