Toate colaborările trupei BTS până în prezent

BTS - Wikipedia

Te-ai întrebat vreodată câte colaborări au avut băieții din BTS de-a lungul anilor? Ei bine, aici le vei găsi pe toate.

Având o carieră plină de succes și experiență, băieții din BTS au avut numeroase ocazii de a colabora cu firme, mărci, jocuri și multe altele. Cu fiecare colaborare, aceștia capătă noi experiențe, dar și bucură fanii totodată cu aparițiile lor.

Am pregătit o listă cu toate colaborările trupei de-a lungul anilor, până în prezent.

1. Hyundai

Grupul BTS a fost numit oficial ambasador al mărcii în data de 26 noiembrie 2018.

În data de 19 aprilie, anul 2021, cu ocazia sărbătorii ,,Ziua Pământului”, cei de la marca populară de mașini au anunțat faptul că vor colabora cu BTS. Aceștia au împărtășit mesajul: „Pentru un Pământ mai bun, nu vom sta degeaba și îl vom schimba în bine”.

2. FILA

Băieții au fost denumiți ambasadori ai mărcii FILA, iar mai apoi au fost lansate primele pictoriale la începutul anului 2020. Au devenit modele la nivel global, dominând Asia, Europa și America cu aceste colaborări.

FILA x BTS

3. Louis Vuitton

Anunțul oficial a fost făcut în data de 22 aprilie, anul 2021, unde se sublinia faptul că marca va dispune de noi ambasadori: BTS!

Louis Vuitton x BTS

4. Chilsung

În data de 16 aprilie, anul 2021, cunoscuta marcă coreeană de băuturi alcoolice a lansat un nou produs, anume Kloud Draft Beer. Pentru a promova produsul, cei din BTS au fost modelele perfecte.

BTS x Chilsung

5. Helinox

În data de 23 martie 2021, BTS a devenit oficial ambasador al mărcii, iar pe data de 7 aprilie au fost postate primele imagini cu această colaborare.

BTS x Helinox

6. Coway

În data de 22 decembrie, anul 2020, cei din BTS au fost selectați să devină ambasadori oficiali ai brand-ului. Această colaborare a ajutat marca să adune clienți.

Coway x BTS

7. Live Smart

Colaborarea oficială a fost anunțată în data de 18 ianuarie, anul 2021. Scopul colaborării a fost acela de a inspira oamenii, pentru a-și trăi viața cu pasiune, fără a da importanță lucrurilor negative.

Live Smart x BTS

8. Bodyfriend

În data de 15 aprilie 2020, marca Bodyfriend a lansat o companie împreună cu cei din BTS. Produsul prezentat a fost un scaun cu masaj, pentru a relaxa corpul.

BTS x Bodyfriend

9. SAMSUNG

Parteneriatul celor de la SAMSUNG cu BTS a început din data de 10 martie 2020. De atunci, au fost lansate numeroase reclame și colaborări, iar acestea continuă și astăzi.

SAMSUNG x BTS

10. Formula E

În data de 19 decembrie, 2019, ABB Formula E a anunțat oficial faptul că vor colabora cu BTS pentru 2020 ABB FIA Formula E Championship.

BTS x Formula E

11. CASETiFY

După anunțul făcut pe data de 25 februarie 2021, CASETiFY a lansat prima lor colaborare cu cei din BTS.

BTS x CASETiFY

12. Lemona

BTS și Lemona au încântat fanii după colaborarea lor ce a avut loc în data de 17 octombrie  2019.

BTS x Lemona

13. Tokopedia 

În data de 9 octombrie 2019, BTS și  Tokopedia au făcut un parteneriat care a șocat publicul.

Tokopedia x BTS

14. KwangJuYo

Pentru lansarea noii colecții de tacâmuri sofisticate, cei de la KwangJuYo au făcut o colaborare neașteptată cu membrii grupului.

BTS x KwangJuYo

15. Coca-Cola

În data de 30 aprilie, anul 2018, BTS a fost grupul selectat pentru a reprezenta marca la evenimentul 2018 Russia World Cup Coca-Cola.

Coca-Cola x BTS

16. Lotte Duty Free

La începutul lunii noiembrie a anului 2017, membrii trupei BTS au fost selectați ca fiind noile modele ale mărcii.

LOTTE DUTY FREE

17. Kookmin Bank

În data de 5 martie 2018, BTS a fost trupa selectată pentru a reprezenta marca.

Kookmin Bank x BTS

18. SK Telecom

În data de 16 februarie, anul 2016, serviciul pentru rețeaua telefonică din Coreea De Sud, a făcut un parteneriat cu BTS care a fost anunțat pe Twitter.

SK Telecom x BTS

19. SMART

În data de 16 aprilie 2016, marca care realizează uniforme școlare a lansat o serie de pictoriale în colaborare cu BTS, mai apoi formând o campanie cu aceștia.

SMART x BTS

20. Seoul Tourism

În anul 2017, a fost creată o campanie de turism care implica îndemnarea turiștilor de a vizita capitala. Această campanie a fost realizată cu ajutorul colaborării cu grupul BTS.

Seoul Tourism Ambassador

21. MTPR

În data de 27 iunie 2019, cei din BTS au fost selectați pentru a colabora cu marca. În urma evenimentului, băieții au avut ocazia de a-și alege propriile lentile de contact personalizate.

MTPR x BTS

22. MEDIHEAL

După anunțul făcut public în data de 6 decembrie, anul 2017, BTS a devenit imaginea brand-ului de produse cosmetice de îngrijire a pielii.

MEDIHEAL x BTS

23. VT

În anul 2017, băieții au devenit ambasadori ai mărcii VT pentru produse cosmetice.

VT x BTS

24. BBQ Chicken

BTS a devenit imaginea celor de la BBQ Chicken, care au promovat meniurile lor delicioase și au adunat mulți clienți.

BBQ Chicken x BTS

25. Dunkin’ Donuts Korea

Pentru a-și prezenta gogoșile adorabile, cei de la Dunkin’ Donuts Korea au apelat la personajele drăguțe BT21 pentru a-i ajuta.

DUNKIN' DONUTS x BT21

26. Babinski

În data de 2 august 2018, grupul a fost imaginea evenimentului realizat de Babinski, intitulat Babinski Cold Brew Coffe, unde și-au prezentat noua ediție de cafea.

Babinski Cold Brew Coffee x BTS

27. ChupaChups

În data de 16 februarie, cei de la ChupaChups au făcut o colaborare cu personajele BT21 și au creat o nouă gamă de arome împreună cu BTS.

BT21 x ChupaChups

28. Starbucks Korea

Începând cu data de 21 ianuarie, anul 2020, au fost lansate băuturi Starbucks în toată Coreea de Sud, lucru care a încântat tot publicul coreean.

BTS x Starbucks Korea

29. Baskin Robbins

În mijlocul lunii august 2020, cei de la Baskin Robbins au lansat o serie de torturi personalizate cu trupa BTS, care au făcut ravagii printre oameni.

BTS x Baskin Robbins

30. McDonald’s

Începând cu data de 26 mai 2021, BTS MEAL a devenit cunoscut la nivel global, fiind răspândit în cât mai multe magazine McDonald’s din toată lumea.

[McDonald's] BTS Meal

31. PUMA

În octombrie 2015, băieții din BTS au devenit modele ale brand-ului. În februarie 2018, au devenit ambasadori la nivel global ai mărcii PUMA, alăturându-se altor vedete, precum Rihanna, Selena Gomez și alții.

PUMA x BTS

32. REEBOK

În data de 29 noiembrie 2018, brand-ul REEBOK a lansat o ediție limitată de pantofi sport personalizați, având ca reprezentanți personajele BT21.

Reebok x BT21

33. Skechers

Cei de la Skechers au lansat oficial noile produse alături de micuțele personaje BT21.

BT21 x SKECHERS

34. STONEHENge

În data de 4 mai 2020, BTS a lansat oficial o colaborare împreună cu STONEHENge, un brand foarte popular de bijuterii din Coreea de Sud.

BTS x STONEHENgE

35. System Homme

În data de 11 mai 2020, cei de la System Homme au lansat o varietate de produse vestimentare care au avut ca tematică videoclipul piesei „Blood, Sweat & Tears” de la BTS.

BTS x System Homme

36. NEW ERA

În data de 5 iunie 2020, au fost lansate o varietate de produse (17 mai exact) a celor de la NEW ERA, după colaborarea lor cu BTS.

NEW ERA x BTS

37. LG Electronics

În data de 3 aprilie 2018, BTS a ajuns imaginea mărcii de elctronice  LG Electronics.

LG Electronics

38. MapleStory

Jocul online MapleStory a ajuns foarte cunoscut după ce a colaborat cu cei din BTS în data de 25 noiembrie, anul 2020. Băieții au fost aceia care au ales elementele și caracterele pe care le conține jocul.

[GAMES] MapleStory x BTS

39. Rhythm Hive

Rhythm Hive este un joc muzical care a fost lansat în data de 2 februarie 2020. Jocul conține piese ale trupei BTS, dar și ale altor grupuri de la HYBE ENTERTAINMENT.

[BTS GAMES] Rhythm Hive

40. BTS Universe Story

Jocul mobil BTS Universe Story permite jucătorilor să creeze propriul lor univers sau poveste și este interactiv pentru aceștia. Jocul a fost lansat în data de 24 septembrie, 2020.

[BTS GAMES] BTS Universe Story 📱

41. BTS World

Jocul a fost lansat în anul 2019, pe data de 26 iunie. Jucătorul trebuie să îndrume membrii BTS pentru a-și îndeplini visul.

[BTS GAMES] BTS WORLD 📱

42. Sideshow Collectibles

În data de 1 februarie 2021, cei de la Sideshow Collectibles și-au anunțat colaborarea cu BTS, urmând ca produsele lor să fie lansate în curând.

Sideshow x BTS

43. Mattel

Mattel au lansat colaborarea cu trupa BTS pe data de 28 iulie, 2019. Această colaborare a inclus crearea unor figurine cu fiecare membru al grupului, inspirate din videoclipul piesei „IDOL”.

BTS x Mattel

sursa: usbtsarmy.

Un gând despre „Toate colaborările trupei BTS până în prezent

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s