JAY B din GOT7 se alătură în mod oficial agenției H1GHR MUSIC

Watch: GOT7’s JAY B Officially Joins H1GHR MUSIC + Announces New Single

Se pare că artistul a semnat cu o nouă agenție, care l-a primit cu brațele deschise!

În data de 11 mai, agenția H1GHR MUSIC a lansat un anunț oficial, în care scria: JB, liderul grupului GOT7, se va alătura agenției noastre sub numele de JAY B. Pe data de 14 mai, va fi lansat primul său single sub o nouă agenție”.

JAY B a spus: „Începându-mi cariera ca fiind solist, am vrut să am libertatea de a alege ceva din spectrul muzicii. Așadar, am petrecut mult timp gândindu-mă la factorii pe care ar trebui să îi urmez și găsirea tipului de muzică pe care îl voi prezenta de acum”.

Directorul agenției H1GHR MUSIC, Jay Park, a fost acela care l-a contactat pe JAY B în mod personal. Tot el a fost cel care a inițiat parteneriatul.

Legat de acest aspect, JAY B a mărturisit: „Apreciez faptul că Jay Park m-a contactat încă de la început și a avut încredere în puterile mele. După ce am discutat, am decis în cele din urmă să mă alătur agenției sale, deoarece am încredere că voi reuși să-mi ating obiectivele aici. Sunt foarte încântat și entuziasmat să lucrez ca solist la H1GHR MUSIC”.

De-a lungul carierei sale, JAY B a avut o varietate de activități muzicale. Pe lângă activitatea sa ca membru al grupului GOT7, el a făcut parte din echipa Offshore, unde a activat în muzică folosindu-se de abilitățile sale personale, sub numele de Def. Acum, în calitate de JAY B, plănuiește să devină un muzician R&B. Intenționează să-și folosească toate competențele de artist în alegerea sa, pentru a uimi publicul cu aparițiile sale.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s