Kim Sejeong își reînnoiește contractul cu Jellyfish Entertainment

Kim Sejeong Renews Contract With Jellyfish Entertainment

Kim Sejeong rămâne la agenția Jellyfish Entertainment.

Pe 11 mai, Jellyfish Entertainment a anunțat că și-au reînnoit contractul exclusiv cu Kim Sejeong. Citiți declarația agenției de mai jos:

Bună ziua.

Aici este Jellyfish Entertainment.

În primul rând, dorim să le mulțumim fanilor care o iubesc și o susțin pe Kim Sejeong. Acesta este un anunț oficial cu privire la Kim Sejeong.

Ne-am reînnoit contractul cu Kim Sejeong, cu care am lucrat împreună mult timp, pe baza încrederii noastre profunde. Îi vom oferi sprijinul nostru deplin pentru activitățile sale viitoare, astfel încât să putem fi o sursă fiabilă de sprijin pentru artista Kim Sejeong, pe care am însoțit-o de la debutul ei până acum.

Le  mulțumim încă o dată fanilor ei care i-au trimis în mod constant dragoste și sprijin și vă rugăm să arătați dragoste și atenție călduroasă artistei Kim Sejeong, care are un nou început în față.

Mulțumim.

Idolul a apărut  în primul sezon al „Produce 101” în 2016, și a debutat ca membră a grupului proiect I.O.I și ca membră a grupului Gugudan în cadrul Jellyfish Entertainment. I.O.I s-a desființat în 2017 și Gugudan s-a desființat la sfârșitul anului 2020. De asemenea, ea a lansat mai multe piese solo de succes de-a lungul carierei sale, cum ar fi „Flower Way” și „Plant”. Recent a lansat al doilea mini-album solo „I’m ”.

Kim Sejeong și-a făcut debutul în actorie în 2017 cu drama „School 2017” de la KBS2 și a continuat să apară în „I Wanna Hear Your Song” de la KBS2 și în „The Uncanny Counter” de la postul OCN. În prezent, ea este în discuții pentru două drame viitoare.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s